Zeer blij

Zeer mooie bloemen Ook zeer blij met de levering.

Bezorgd zoals besteld

Prachtig boeket geleverd, precies zoals op de website werd afgebeeld. Mooi op tijd in huis. Altijd zeer tevreden over jullie service.

Mauvais service après vente

Vos livreurs sont amateurs et votre service après vente est vraiment mauvais. On reste plus de 20 minutes à attendre un interlocuteur qui n'arrive jamais. Désolé c'est la dernière fois que je commande chez vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

alles volgens afspraak!

Vlotte service

Service perfect

Jammer dat tussen de blauwe bloemen rode takken zitten in de plaats van enige witte bloemen zoals op de site te zien is.

Alles O.K.

Alles op tijd en het boeket zag er goed uit.

Ök

Mijn verrassing is geslaagd

Zonder zorgen, stipt

Goede keuzemogelijkheid op de site. Gekozen ruiker komt overeen met de geleverde ruiker. Betaalfaciliteit is prima, opvolging en statusmeldingen promt en to the point! Mogelijke (kleine) bijkomende optimalisaties: - Aanduiden levering voormiddag of namiddag - eventueel een doosje pralines als bijkomend geschenk zouden een troef kunnen zijn. - tekst op het kaartje mocht iets langer zijn

Topbloemen is TOP.

Mooi boeket voor schappelijke prijs en stipt bezorgd op het gevraagde adres. Wat wil een mens nog meer???

Excellent!!!

Snelle levering, mooie boeketten, waar voor uw geld. Absoluut een aanrader!!!

Top boeket

Mooi boeket , dat op tijd werd geleverd met de nodige zorg. Bloemen waren zoals voorgesteld.

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Vriendelijk en heel goede service !

Vriendelijk en heel goede service !

Een zeer mooi boeket en snel geleverd!

tevrede

tevrede

vlotte en snelle service

Een gemakkelijke site om bloemen op tijd bij iemand te krijgen. En veel keuze

Snel geleverd en correct

Duidelijke website met veel keuze en heel snelle levering. Bloemen en boeket zien er heel goed uit.

Boven mijn verwachting

Dit was mijn eerst bestelling bij Topbloemen.be Hele goeie service, netjes op tijd bezorgd bij het afleveradres. Ik raad het iedereen aan om je bloemen hier bestellen.

Top kwaliteit van de bloemen . Bijna 2 weken kunnen houden

Ik was heel tevreden

Ik was heel tevreden

Op tijd en juist geleverd!

Heel vlot te bestellen en te betalen, ook heel vlot geleverd op verschillende plaatsen (bij particulieren en in ziekenhuis). Zeker aan te bevelen!

Leuke manier om iemand in de bloemetjes te zetten!

Gebruiksvriendelijke site Bloemen geleverd op de juiste moment

super!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.