Mooie bloemen, klantvriendelijk

Helaas verkeerde communicatie. De leverancier van de bloemen noteerde verkeerde data. Daardoor werd de levering een dag later gebracht. Spijtig. Tweemaal controleren in de toekomst.

Snelle en vriendelijke service

Top Service

Zéér gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site. Service is ook top men houd u op de hoogte van elke stap van bestelling tot levering. Top kwaliteit van de geleverde goederen. Een echte aanrader.

top

Verse bloemen en een snelle service

Naar het schijnt mooie boeketten

Kan alleen niet inschatten hoe groot de boeketten zijn .

Afhandeling correct verlopen

Topbloemen met topservice :-)

Levering op gekozen datum. Prijs/kwaliteit is in orde.

TOP

Mooi boeket werd op afgesproken dag afgeleverd bij bestemmeling. Zelf(de verzender)werd ik van begin tot eind per mail op de hoigte gehouden. Echt een aanrader! Perfecte service!

Gemakkelijk besteld, betaald en bezorgd!

Super dankuwel !

Volgens de begunstigde prachtig boeket

Zeer vlugge servive

Ik heb zelf ook een boeket gekregen en de kwaliteit van de bloemen zijn super

Beste,perfect geregeld en afgeleverd.top,de ontvanger was tevreden

Geweldig systeem!

Ik heb onlangs een boeket besteld, en ook tevens een vaas. Mits ik niet zeker was of de persoon er 1 had, hoe dan ook alles tot in detail kunnen uitwerken! Wat ik wel nog even wilde vermelden, er staat op de site 3 mogelijkheden van 'grote van het boeket' ik schrok wel even van de omvang, in mijn ogen was dit niet accuraat voor de prijs van het XL boeket? Daarmede gezegd, geef ik wel een 8. Omdat de service echt wel top is, voor 15u besteld is dezelfde dag geleverd! En je kan ook eveneens wijn, of een beer, of ballon bij de attentie van een boeket doen!

Topservice, mooie ruiker.

Niettegenstaande mijn verkeerde adresopgave, is alles dik in orde gekomen. Topservice.

compleet en frisse bloemen bezorgd

Volgens de ontvanger keurig afgeleverd het boeket die wij als besteller hebben aangegeven, fijn dat er van te voren wordt gemeld dat het geleverd gaat worden.. kortom sterk aan te bevelen voor ons bedrijf vanuit Nederland is het fijn om ook iets te laten te bezorgen voor Belgische collega's.

Alles volgens afspraak en correct verlopen. De ontvanger waren er blij mee!

Uitstekend!!!!! Alles gaat heel gemakkelijk , geen problemen voor internationaal orders.

Dit is de tweede keer dat ik Topbloemen gebruik vanuit Amerika zonder enige problemen. De bloemen zijn prachtig verzorgd, geweldig mooi en optijd afgeleverd!!!!! Ik kan geen betere optie vinden on mijn bestelling zorgeloos te plaatsen!!!

Duidelijke website en vlotte levering

De ontvanger van de bloemen meldde dat het een mooi boeket was. De website is heel overzichtelijk en duidelijk. Bestellen was heel eenvoudig en de levering gebeurde enkele uren later. Kortom, goede service.

Fantastisch service en mooi boeket

Je kan 1 dag op voorhand een boeket bestellen. De prijs is goed. Ze leveren in het ziekenhuis. Je krijgt een bevestiging als de bloemen geleverd zijn.

Goeie service

Goeie service en betrouwbaar. En snelle respons op mijn mails

Mooi boeket

Snel en kwalitatief

's morgens besteld. 's avonds geleverd. Prima kwaliteit. Een aanrader!

Waarheidsgetrouw boeket en heel snel geleverd!

Zeker

goede service

Gevraagd: levering om 12 u. Geleverd om 14.30 u.

Topbloemen beantwoordt aan de verwachtingen

De bestelling vanuit Nederland is verwarrend. Je zoekt op topbloemen (.nl) en beantwoordt de vraag: ander land en krijgt vervolgens heel de wereld als keuze BEHALVE BELGIE. De keuze voor België moet op een andere manier nl op topbloemen.be. De link naar topbloemen.be is echter verstopt onder het kopje: "meer". Daar kom je pas achter als je erover gaat bellen. Niet zo handig en dat kan beter door hiervan al in het aanvangsscherm melding te maken of een link naar Topbloemen Belgie op te nemen. Met vr. groet, H.B. van der Heijden

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.