Mooi boeket

Gemakkelijk om te bestellen op de website. Perfecte levering!

dankbaar

de bloemen werden op de juiste dag en met zorg afgeleverd. waarvoor dank.

Heel tevreden

De bestelling en betaling was heel vlot, ik kreeg direct bevestiging van mijn bestelling. De levering was zoals aangeduid op de dag dat het doorgegeven was; dus alles prima! Klantendienst met vragen was ook heel snel met antwoord. Ik vond het jammer dat de leveringskosten niet direct aangeduid stonden en pas nadat ik de bestelling uitgevoerd heb en moest betalen kon zien. Het is ietsje duur om regelmatig bloemen te bestellen en te laten leveren, dus het kan een beetje goedkoper.

Kan niet beter

De bestelling en betaling ging vlot via de website. De levering gebeurde op de gevraagde dag en het was een mooi en vers boeket overeenkomstig de foto op de website. Dit alles voor een eerlijke prijs. Perfect dus.

Mooi maar...’.

Ik had een blauw boeket gekozen. Blijkt dat er roze anjers tussen zaten. Deze stonden niet afgebeeld bij de foto’s. Laat die anjer nu juist een bloem zijn die niet kan genoten worden door ontvanger en schenker. Het geleverde boeket was totaal anders dan het voorgestelde.

Goede communicatie en correcte levering.

Bloemen met gepersonaliseerd kaartje werden correct geleverd. Levering dezelfde dag was niet mogelijk, dit werd via mail gemeld met de opties voor levering de volgende dag of annulatie van het order. Tevreden klant.

Mooi verzorgd afgeleverd

De bloemen werden mooi verzorgd afgeleverd en zagen er heel mooi uit. Enig nadeel, er wordt vooraf niet meegedeeld tussen welke uren de levering zal gebeuren.

Geen correct boeket geleverd

De levering was netjes op tyd doch het boeket kwam niet overeen met wat ik besteld had.

Website gebruiksvriendelijk en duidelijk. Tijdige levering en mooi samengesteld bloemstuk! Dus rondom tevreden ...

Super!!

Altijd op tijd en ook het kaartje heb ik in een andere taal geschreven en toch was het perfect! In deze corona tijden het is een goede oplossing om mensen gelukkig te maken zonder direct contact? Dank u!

Jammer dat de naam van de afzender niet vermeld werd bij de aflevering! Had nochtans een berichtje geschreven.

Zeer vlot gegaan en volgens belofte. Op de dag zelf nog!

Iets op de middag besteld, namiddag geleverd.

Mooi boeket, tijdig geleverd.

Het is leuk beroep te kunnen doen op topbloemen. Steeds een mooi, vers boeket dat snel geleverd wordt.

Tijdige levering en vriendelijke bediening

Een aanrader

Mooi boeket. Super vriendelijke persoon bij levering!

Topbloemen

Topservice

Zeer mooie bloemen

Zeer tevreden, de bloemen zijn zeer mooi en vers, houden lang en mooi verpakt. Echt een aanrader, leveren de dag na bestelling wat zeker fijn.

Prima service!

Snel en correct kon ik een ruiker troost geven aan iemand die ver woont.

Mooie bloemen stipte levering

Een dag voordien besteld en stipt de dag zrna geleverd. Verse bloemen en mooi verpakt

Vlotte website en bediening mooie bloemen perfecte service

Een droom om in deze tijd bloemen te versturen !

Is super vlot gegaan

Ik ben zeer tevreden over de hoe de bestelling is verlopen , mooi op de hoogte gehouden wanneer ze gingen leveren als ook dat ze geleverd waren

Snelle en super service !

Zeer goed!

Super tevreden.Even naar de klantendienst moeten bellen omdat ik een fout gemaakt had bij het adres. Vriendelijk geholpen bij de klantendienst.

Supper gemakkelijk

Eerste maal dat ik bloemen liet leveren, veel keuze van boeketten en supper gemakkelijk. De levering was vlot, en heel fijn dat je via mail ons op de hoogte hield van de levering. Zeker een aanrader voor iedereen die graag een bloemetje cadeau doet.

Snel geleverd en prachtig boeket!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.