geweldig

bloemen werden perfect op tijd geleverd en waren een fantastisch boeketje

Dank u , Tante is zeer blij met de orchidee

Om 10 uur besteld en s,middags al geleverd , gewoon aanrader . Je krijgt ook een e mail dat het geleverd gaat worden een geruststelling . Hier geef ik 5 sterren voor ✋

inderdaad top

Bloemen zoals beloofd geleverd. Kan je op rekenen.

Topbloemen!

Zowel voor gever als voor ontvanger.

Topbloemen, die naam waardig!

Zeer gemakkelijk te bestellen - werkelijk mooi boeket voor een schappelijke prijs. Prima service.

Perfecte service !

Boeket ‘s avonds besteld (vanuit Frankrijk) en de volgende dag in de namiddag geleverd. Heb het boeket niet fysiek gezien alleen op foto. Bloemen waren mooi en zagen er fris uit. Het boeketje vond ik op eerste zicht wel heel klein voor 30€, maar zoals ik zei, niet in het echt gezien.

Ik ben zeer tevreden.

De bloemen waren naar t schijnt heel mooi.

Top bij Topbloemen !

Mooie keuze op de site. Levering zoals geplant. De personen waar de bloemen zijn verstuurd waren er super blij en zeer enthousiast mee.

Goede service en accuraat

Top geen klachten

afspraak na gekomen

top kwaliteit /goed afspraak/fijne levering

Perfect!

Schenker en krijger super tevree! Dankjulliewel! Zalig dat dit bestaat, Josée Lehon

Vlotte levering en op tijd

Ik koos een boeket waarbij geen chrysanten in voor kwamen maar toch zag ik op de foto die de ontvanger doorstuurde van het geleverde boeket verschillende chrysanten, wat ik spijtig vond. Moet ik in het vervolg vermelden dat ik dit bewuste boeket kies omdat er bv.geen chrysanten bij vermeld staan ? Gelukkig vond mijn schoonzus het boeket mooi, maar ik had wel een specifieke reden om geen chrysanten te zien. De volgende keer zal ik dit zeker vermelden. Beste groeten, Corinne

topservice en vriendelijk bij aflevering

topservice en vriendelijk bij aflevering

Goede servies op de zelfde dag van bestelling geleverd super

Goede servies op de zelfde dag van bestelling geleverd super

Prima in orde

Verneem steeds dat de mensen voor wie de bloemen zijn steeds vol lof zijn.

Gekregen als gevraagd

Op vrijdag besteld en op zaterdag gekregen. Hoe het moet

Van bestelling tot levering: uitstekend!

Ik zal zeker nog gebruik maken van jullie leveringen! Ook ontvanger was superenthousiast!

zeer goed

fijne site, snel geleverd, goede communicatie met korte lijnen en een prachtig boeket

Goede , snelle dienstverlening

's morgens besteld en in de late namiddag geleverd, perfecte dienstverlening met goede mogelijkheden (uitbreiding met fles, kaartje, ...)

Super vlotte bestelling en levering en prachtige bloemen!

Bloemen voor de huwelijksverjaardag aan het foute huis geleverd

Gelukkig kregen we kostenloos een nieuw boeket op het juiste adres.

Mooie keuze, mooie bloemen, wat ook wel mag voor die prijs. Wel snelle levering en voldeed volledig aan de eisen...

Vriendin was super tevreden met de bloemen

Mooi boeket, op tijd afgeleverd. Kleine opmerking: onze vriendin heeft een gebroken voet en behelpt zich in een rolstoel. Ze had niet de tijd om tot aan de deur te geraken, maar ze vond de bloemen discreet opgesteld

Perfecte verassing

Snelle service, mooie bloemen. Perfecte verrassing :)

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.