Vlotte service, mooi boeket.

Service is heel goed

Service is heel goed

Kwaliteit van de bloemen kan ik niet beoordelen, rest wel feilloos.

Vlot, niet goedkoop.

Ik ga zeker nog bestellen !

Fantastische service !

Nog op dezelfde dag van bestelling bezorgd! Dank!

Het was een prachtig boeket mijn vriendin was heel blij.

Alles is steeds in orde.

Uitstekende service

Mooi boeket en uitstekende dienstverlening

Levering veel te laat

Bestelling op maandag ochtend ( rond 10u) geplaatst voor een levering op dezelfde dag. Bestelling ging door en pas later kreeg ik een bericht dat het pas op dinsdag geleverd zou worden of ik mocht mijn bestelling annuleren. Met dat ik dit bericht niet onmiddellijk gezien heb Was het te laat om ergens anders nog bloemen te bestellen en had ik geen andere keus dan die veel te laat te laten leveren, dus op dinsdag. Ipv een mooie verassing te zijn bleek het als een manier om mijn excuses aan te bieden voor mijn laattijdigheid. Ik was zeer beschaamd en weet niet zeker als mijn vriendin deze bloemen geapprecieerd heeft zoals ze het Ging gedaan hebben was het tijdig geleverd geweest.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Onbeschrijfbaar mooie rozen mooiste boeket ooit gezien

De bloemen zijn mooi op tijd geleverd een prachtig boeket jammer genoeg was men de vaas vergeten maar na een mailtje werd dat ook rechtgezet. Ik ben heel tevreden en de ontvanger ook.

Heel mooi, fris boeket

Heel fijn om zo iemand letterlijk in de bloemetjes te zetten !

Heel fijne ervaring!

Bloemstuk online besteld voor begrafenis. Stipt geleverd. Mooi bloemstuk voor een redelijke prijs. Top!

geadresseerde was blij :-)

't was voor 1ste keer bij jullie dus afwachten maar prima service

top!

snelle levering en mooie bloemen

Mooi boeket afgeleverd zoals afgesproken

Mooi boeket afgeleverd zoals afgesproken

Correct en volgens afspraak

Alles verliep vlot, de bestelling alsook de levering die volgens afspraak verliep. Ik kreeg achteraf een emotioneel telefoontje om te bedanken maar ook om te zeggen dat het een prachtig boeket was.

Zeer tevreden.

Bloemen werden op tijd geleverd en zagen er perfect uit. Er wordt ook geleverd op plaatsen waar andere bedrijven dat niet doen. Ondertussen maakte ik al meerdere malen gebruik van de website en elke keer zeer tevreden.

TOP, zonder meer !

Prima kwaliteit ! Prima opvolging per mail ! Altijd supertevreden mensen, die van mij een boeketje mochten ontvangen via Topbloemen ! Ook de bijhorende attenties vallen duidelijk in de smaak ! Succes verder nog ! Nadine Delalleau

Zeer gemakkelijk bloemen laten leveren.

Alles is correct verlopen. De bloemen zijn afgeleverd zoals beloofd. Gebruiksgemak van de site: keuze maken, bestellen, betalen, klaar! Ideaal om iemand te verrassen die niet bij de deur woont.

Mooi tijdig en vriendelijke bezorging bij zus!

Feilloze bestelling en betaling. Levering tijdig en als vriendelijk ervaren door zus die aan de kust woont. Zeker warm aanbevolen!

Geen levering

De bloemen werden donderdag ll besteld, ze gingen vandaag geleverd worden. Helaas werden ze niet geleverd. Bye bye centjes bye bye bloemen. Ben echt ontgoocheld.

fantastisch

De bestelde bloemen werden correct afgeleverd, en waren nog veel mooier dan verwacht.

Mooie bloemen zonder kaartje

Het boeket werd mooi afgeleverd maar we betaalden voor een “Rust zacht” kaartje maar er hing een ander kaartje aan zonder vermelding van wie het boeket was. Dit was zeer jammer in deze droevige periode.

Goeie ervaring

Zeer vlot en correct verlopen. Het verstuurde boeket gezien nadat vriendin een foto had genomen. Zij was heel blij met het mooie boeket, en het was inderdaad mooi!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.