zeer goede eerste ervaring

zoals iedereen hoopt: een vlotte afhandeling van de bestelling en netjes op tijd gelederd.

Zeer slecht

Site trekt op niks! Heb een half uur gedaan om een simpel boeket te bestellen. kon de helft niet aanvinken, pakte steeds het verkeerde boeket en bij het betalen kreeg ik de helft van de tijd een error of de verkeerde prijs! Ik hoop dat het juiste wordt geleverd maar hier bestel ik niet opnieuw.

Mooi boeket geleverd, de ontvangster was aangenaam verrast. Heb zelf een foto gezien en de bloemen zagen er prachtig uit. Ben dus heel tevreden, ook de levering verliep naar wens. Positieve ervaring.

Mijn vrouw zei: mooiste bloemen ooit.

Uitstekende service

Netjes de volgende dag geleverd Was wat ongeduldig wanneer ze geleverd werden en jullie medewerkerster aan de telefoon belde onmiddellijk naar de bezorger om zijn status van de levering te weten Jullie hebben een nieuwe klant erbij ! Groetjes,sven

geweldig boeket!!

tot de volgende keer!!

perfekt !

leuk aanbod, redelijke prijs, goeie service en een extra pluim voor de zaak uit Koolskamp die de levering voor mijn moeder verzorgde ! voor de tweede keer : PRACHTIG ORCHIDEEPLANTJE ! waarvoor dank ! Elsje

Snelle bezorging, ruime keuze

Geen 5 sterren aangezien het proces van bestellen niet geheel goed verliep. Ik kreeg een foutmelding na betaling en het was onduidelijk of de bestelling er wel/niet door was. Uiteindelijk bleek deze wel te zijn geplaatst en werd het boeket tijdig afgeleverd.

Geweldig !

S Morgens een boeket besteld en dezelfde dag nog om 14.25 uur al afgeleverd bij de desbetreffende persoon ! Heel goede service en kwaliteit. Echt een aanrader

Ik ben teleurgesteld.

Mijn dochter is zaterdag 5 september gehuwd. Vrijdag 4 september heb ik een boeket bloemen laten bezorgen. Zondag 6 september kwam ik bij haar thuis op bezoek en constateerde tot mijn ergernis dat een deel van de bloemen helemaal verwelkt waren en slap hingen, terwijl er rondom nog tal van andere boeketten stonden te blinken. Ik voelde me diep teleurgesteld. Wanneer je een boeket bloemen laat afleveren moet je er toch kunnen op rekenen dat de bloemen kraakvers zijn. Op deze manier hoeft het voor mij echt niet meer. Ik hoop dan ook van harte dat jullie een compensatie doen naar mijn dochter toe. Lieve Volders

Zeer goede kwaliteit

Ben zeer tevreden met de levering, het bloemenarangement en de kwaliteit. Kan het aanbevelen.

De verkoper belde me op omdat de jarige niet thuis was en niet te bereiken. We hebben samen een oplossing gezocht. Ontzettend vriendelijk persoon!!! Voor herhaling vatbaar

blijkbaar mooie bloemen , simpel bestellen en betalen. Levering was ook snel kan meestal de dag erna al. Zeer tevreden.

Alles volgens wens verlopen

Excellent om iemand op afstand te verrassen!

Jarige zus maar onvoorzien geen mogelijkheid om zelf tot bij haar te komen. Wist dit pas de dag voordien. Dankzij topbloemen toch voor fijne verrassing kunnen zorgen!

Top service, TOP bloemen!

Mooi boeket

Onze langdurig zieke collega’s waren aangenaam verrast met de mooi boeket (Laurie middel)

Op het goede moment afgeleverd

Van de bestemmeling heel lovende woorden gehoord. Uw webwinkel goed aangeprezen.

Een goed geslaagde verrassing

De jarige was onder de indruk van de kwaliteit en de uitstraling van het boeket, en de handige verpakking waarin geleverd werd

goede service

al meerdere malen bij topbloemen gekocht en heel tevreden van de service alleen jammer dat ze reclame maken dat je op eender welke dag kan laten leveren ...want dit is niet altijd van toepassing!

Mooi boeket, tijdig geleverd. Dank je wel.

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Verzorgd mooi boeket,tijdig geleverd.

top

ik heb het boeket enkel op foto gezien maar leek dik in orde !

Heel tevreden

Heel goeie service

Makkelijk gekozen perfect geleverd

Zaterdagvoormiddag via internet besteld, reeds in de namiddag n mooi boeket foutloos afgeleverd

Top klantenservice

Verse bloemen gekregen

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.