Topservice

Alles verloopt volgens hetgeen die gevraagd is

Mooie kwaliteit en verzorgde levering

Zeer tevreden en de ontvanger ook

Topbloemen en top service

De locatie waar ik bloemen wilde laten bezorgen, was nog niet mogelijk binnen Topbloemen.be. Dit bleek niet direct uit de website waardoor ik een vraag stuurde naar de klantenservice. Ik kreeg direct een reactie en de medewerker (Alister) heeft me geholpen om de bloemen alsnog, via een ingeschakelde plaatselijke bloemist, daar te kunnen bezorgen. Geweldig!

topservice

Correcte afhandeling van de bestelling en vlotte communicatie. Kwaliteit van de bloemen kan ik niet beoordelen maar ontvanger leek toch tevreden.

Uitstekende service en kwaliteitsgarantie. TOP!

Gemakkelijk , snel en vlotte service.

Service parfait et magnifique bouquet !

Superbe bouquet et excellent service de livraison ! Je recommanderai, merci encore pour ce beau bouquet qui a fait très plaisir ^_^

Vlotte bezorging en ontvangers zéér tevreden.

Frise la perfection : merci :)

J'étais un peu inquiète quant au sérieux de ce site, mais je suis extrêmement heureuse d'avoir osé faire confiance à "TOPBLOEMEN" : j'ai passé une commande de fleurs, un bouquet, pour l'anniversaire de ma "petite soeur". Il leur était matériellement impossible d'honorer ma commande dans le délai que j'avais demandé : j'ai été contactée personnellement via mon adresse mail pour m'en aviser et me proposer une solution qui m'agrée (soit une livraison le lendemain, soit le remboursement... à ma meilleure convenance). J'ai choisi la livraison et j'ai rudement bien fait C a été particulièrement heureuse de recevoir un si beau bouquet... Livré exactement comme annoncé. Dank U Topbloemen

Prachtige bloemen en correcte service

‘S avonds boeket besteld, volgende morgen prachtig boeket geleverd. Top

Een super mooi boeket! Super goede service en vriendelijke levering!

Super tevreden !!!

Zeer mooie bloemen, je kan zelf kiezen welk boeket je wilt, en wordt dezelfde dag geleverd. Ideaal om snel een boeket bij iemand te laten leveren.

Mooi boeket en alles volgens afspraak.

Zeer goede ervaring!

Fantastisch.

Foto gezien van de prachtige gestuurd bloemen in België. Fantastisch mooi.. zeer tevreden broeden Vrienden.

Handig, betaalbaar, snel en goede communicatie!

zeer positief

Snel

Tweede maal en niet teleurgesteld, goede service.

Van vlotte bestelling tot levering goede opvolging.

Formidable bloemen !!!!!

Bedankt voor de schoone bloemen en presentatie.!!!!!!!!

Niet de juiste bestelling en geen fris boeket

Ik bestelde een boeket met vaas. Ik hoorde achteraf dat de vaas niet meegeleverd was. Ook de bloemen hadden niet de verwachte kwaliteit.

Gemakkelijk besteld en de service onberispelijkk

De bestemmelinge was zeer tevreden over de geleverde diensten en vond het boeket uitermate mooi. Uitstekend, goeie timing, ...kortom zeer tevreden, zowel als afzender als de bestemmelinge...

Top op tijd geleverd

Heel tevreden

Het was de eerste keer dat ik bestelde op jullie site van topbloemen en ik ben heel tevreden alles was ok en ook op tijd geleverd Bedankt

perfect verlopen

de volgende keer zal ik terug gebruik maken van deze service!

Prima !

Prima service, zeer mooi boeket, zoals op de foto is weergegeven, op tijd geleverd en handig verpakt !

Handige website

Goede service en terugmelding over bezorging spreekt me zeker aan,ook dat er een PDF factuur beschikbaar is voor de boekhouding, in plaats van een mailbericht knippen en plakken.

Correct afgehandeld. Top

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.