professioneel!!! prima.

tevreden over boeket en correcte bestelling

nog een vraagteken zie reactie

Geachte, Op dit ogenblik wat de reactie vanuit Geel is ik heb Inge en kaate nog niet aan de lijn gehad. Mits de bestelling 2x bloemen voor adres: Werft 63 Ferm- thuiszorg in Geel op 28/8 werd geleverd pas om 16.16u en het bedrijf sluit om 16u.weet ik niet in welke staat de bloemen op maandag 30/8 er uit zullen zien als er in het weekend niemand is .Hopelijk nog goed ?? Ikzelf werk in mechelen en niet in Geel. Met Vriendelijke groeten. De Smedt Tony Mechelen

Steeds handig om iemand te verassen!

Verjaardag, moederdag of gewoon, steeds handig om iemand te verassen!

Bloemen gezien ,het waren meer blaren als bloemen

De dag nadien gezien en ze waren al aan het verslonzen,

Ging heel vlot, ik ben zeer tevreden, top!

Heel goede website, en accurate dienstverlening!

Supergoed!

Ik heb Topbloemen reeds eerder ontdekt en ben zowel de vorige keer als deze keer enorm tevreden. Mooie ruikers,prijzen te betalen, levering en Info uitstekend.

Prijs-Kwaliteit?

De bestelling en levering gebeurde heel vlot. De dag zelf werd het 'standaard'boeket geleverd. Top! Ik heb een foto van het boeket gezien en het viel wel heel klein uit om 'standaard' te zijn, hooguit een bloem of 5... Jammer... Ik schaamde mij wel een beetje... Dus, een groter boeket bestellen en dus meer betalen!

Top zeer goede opvolging via mijn e-mail adres

Zowel wij of de klant waren zeer tevreden over de goede verloop dank je wel groetjes Carline en Patrick

Alles perfect gelopen, op tijd geleverd!

Alles perfect gelopen, op tijd afgeleverd!

Zeer goede kwaliteit

De bloemen waren mooi en goed optijd

Prachtig boeket

Tijdig geleverd

zeer goed

mijn vriendin naar wie de bloemen stuurde,was heel tevreden,dus ik ook,prima verzorgd

Très bonne expérience

Merci pour ce service très efficace

Helemaal in orde

Boeket besteld op dinsdagavond voor levering op woensdag. Dat is correct geleverd met nadien een melding per mail dat het boeket geleverd was. Prima service. Bedankt!

Schitterend

Mooi boeket geleverd en op gevraagde dag geleverd. Top site Voor leveringen om iemand te verrassen of te troosten

ruime keuze en prima service!

Ik bestelde in de namiddag en het boeket werd dezelfde dag nog besteld. Ik kreeg hierover voldoende info, wat ik apprecieer.

Bloemen

Mijn moeder vond die bloemen echt heel mooi dan ben ik tevreden... Bedankt voor bezorgen.

Eerste ervaring met online bestelling voor een begrafenis. Super verlopen!

Besteld zonder problemen, vlotte site. Levering gebeurde ook probleemloos op het juiste moment. Kreeg bedanking vd ontvanger. Dus.....super!

Snelle topservice

Vlot, snel, correct!

Top zeer mooi boeket ze was er heel blij mee

Had een boeket besteld voor een vriendin die verjaarde ze wist er niets van ze was heel verrast en enorm blij mee was eennheel mooi boeket bedankt voor de vroege levering top bedankt

Top !

Een zeer mooie bos bloemen op 1 dag geleverd!

Super mooie bloemen en top service

De belofte worden nagekomen, dezelfde dag besteld en inderdaad dezelfde dag nog geleverd.

Super tevreden over de service.

Hoewel ik relatief laat was om een verjaardagsboeket te bestellen was het geen probleem om de bloemen op de gevraagde datum te leveren. Ik heb het boeket zelf niet gezien maar de ontvanger ervan zei me dat het heel mooi was en was uitermate gelukkig ermee. Zeer tevreden dus.

excellent service

hele tevreden

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.