De bloemen werden niet persoonlijk afgeleverd

De bloemen werden niet persoonlijk afgeleverd maar op de brievenbus geplaatst !!

geweldig

geweldig, waren er heel blij mee.

Snel en prima levering

Topservice.

Geweldig mooi vers vrolijk boeket

Overweldigend succes en totaal onverwachts voor de ontvanger. Super dat er geen roos in zit! Dank voor de correcte behandeling van mijn bestelling. Tot een volgende keer!

netjes in orde, mooi boeket

correcte afspraak, alles in orde

Correcte levering en een mooi groot boeket!! Dank je wel!

Perfect!!

Perfecte service!! Vlotte, vlugge levering. Bloemen voldoen volledig aan verwachting! Gemakkelijk dat je een bijhorende vaas kan bijbestellen. Het blijft steeds een leuke verrassing voor de persoon voor wie de bloemetjes bestemd zijn!

Snel en makkelijk bloemen verzenden

Gemakkelijke site om bloemen te bestellen, vandaag besteld morgen geleverd . Ook persoonlijke aanpassing mogelijk , super.

Momenteel herstellende van een operatie kan ik onmogelijk de mensen die mij helpen in de kou laten staan. Topbloemen zijn formidabel, correct en uiterst verse bloemen en worden geleverd op de gevraagde dag.

Zagen er supermooi en vers uit

De persoon aan wie ik ze schonk was heel tevreden. Heel mooi boeket!

Een vlotte service

Jammer genoeg hebben we zelf de bloemen niet kunnen zien maar het bestellen ging alvasr vlekkeloos. Fijn ook dat jullie navragen of de klant tevreden is. Dat alleen geeft vertrouwen. Suggestie: samen met jullie vraag naar tevredenheid een fotootje meesturen van het bloemstuk dat jullie stuurden.ik weet het, dat is eigenlijk wel veel gevraagd... Vriendelijke groeten Mark

De bloemen waren mooi , en op tijd geleverd Bedankt

Bestellingen worden altijd correct geleverd

Bestellingen worden altijd correct geleverd. Prima service!

Tweede heel positieve ervaring

Snel, vers en heel goed opgevolgd. Ik vroeg een foto van het boeket die mij veel vlug is toegestuurd. Een mailtje ontvangen binnen de 5min na de levering. Bravo

Parfait depuis la commande jusqu'à la livraison

Très facile et pratique de passer commande. La livraison a été faite à l'heure demandée. Très belles fleurs. Parfait sur toute la ligne.

Iemand heel gelukkig gemaakt

de eerste keer dat ik hier bestel . Kreeg na levering een blije telefoon van de gelukkige . Vlotte service en vriendelijk

Très beau bouquet ; livraison impeccable

Deux commandes deux livraisons parfaites

Goed geregeld bos laten bezorgen in België

Top goed geregeld Volgende keer weer

Bloemen zeer snel geleverd

De levering was snel en goed

Snelle en correcte levering. Mijn geliefde gelukkig kunnen maken

Kwaliteit service top

Goede service mooi boeket

EEN AANRADER !!!

NETJES VOLGENS AFSPRAAK AFGELEVERD OP HET AFGESPROKEN ADRES.ZEER MOOI BOEKET BLOEMEN ZIJ WAS HEEL TEVREDEN.

Ben blij over alles

Mensen zijn gelukkig met de bloemen die ik verzond naar hen, kortom alles naar wens !

Mooie bloemen en prima bezorgservice

Intussen al een aantal keren via u bloemen cadeau gedaan.Altijd prima verzorgd. Houden zo !

ZEER JUIST HET ZIJN TOPBLOEMEN

ZEER MOOIE BLOEMEN. TOP

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.