mooi boeket, op tijd geleverd,prima!

thuis besteld, bij vriendin geleverd,iedereen blij!

uitstekend

Correct volgens de afspraak, zeer tevreden

Alles verliep zeer vlot.

Ik zal zeker nog gebruik maken van jullie xienqte'.

Immer top !

Elke keer ben ik super tevreden over de bezorging, kwaliteit en alle service , die de gelukkige ontvanger van mijn bestelde boeket mag ontvangen ! Alles wordt prima en nauwgezet opgevolgd via mail ! Chapeau voor alle toeristen en zeker het superteam van Topbloemen Een zeer zeer tevreden klant ! Veel succes nog en tot een volgende ! Nadine Delalleau

Super merci

Heel mooie bloemen en geleverd zoals verwacht. Danku.

top!! qua levering, qua pracht van boeket; heb een foto gekregen de dag erna :-)

groot succes! superfijn om iemand uit je geboortestad te kunnen verwennen met een boeket bloemen, ook als je er zelf niet geraakt door omstandigheden

Uitstekende webwinkel

Gemakkelijk besteld, grote waaier aan aanbiedingen, correct geleverd. A+++ vendor.

top levering

goede servies en kwaliteit

Van bestelling tot levering zonder zirgen

Alles perfect verlopen en mooie verse bloemen geleverd

goede kwaliteit en snelle service

mijn bestellingen zijn zeer goed beoordeeld door de ontvangers :-) verse bloemen en blijven lang mooi. Goede service en nogmaals goede kwaliteit.

uitstekende service

mooie bloemen, op tijd geleverd, bedankt.

Aanrader - super service

Prachtig boeket, geleverd met kaartje en tekst op aangegeven tijdstip zoals afgesproken. Prima service! Veilige manier om iemand in de bloemetjes te zetten in tijden van corona !

Super snelle en betrouwbare service!

Mooie plant besteld als geschenk voor collega en 2 dagen nadien werd die reeds geleverd!

super levering & kwaliteit

super levering & kwaliteit

Top levering Op tijd zoals afgesproken

Altijd heel erg in orde en de bloemen heel vers. Heel attent ook om van de ‘ik hou van je’ kaart een moederdagkaartje te maken. Qua service kan dit tellen.

Ruime keuze snelle afhandeling en ons mama is zeer tevreden “ wat een mooi boeket “

Mooie bos bloemen en verzorgde levering

Topper

Perfect in orde

Alles top in orde. Groeten Luc

superpraktisch

Heel overzichtelijke en mooie site. Alles is heel makkelijk om te bestellen. Prijs/kwaliteit zeker OK

Mooi boeketje! Het werd pas geleverd om 15u wat ik persoonlijk iets te laat vond op moederdag. Ik ben tevreden over de service.

Identiek gekozen boeket tijdig geleverd.

Topervaring

zeer ruime keuze; tijdige levering

OP tijd geleverd en goede kwaliteit!

OP tijd geleverd en goede kwaliteit! Ik zou dit nog gebruiken.

Van bestelling tot levering: alles vlot verlopen. Boeket conform de afbeelding op internet.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.