Aangenaam

Ik heb deze als verrassing gegeven, en die persoon was zeer tevreden! Ik heb al meerdere bestellingen gemaakt bij jullie, en nog niet teleurgesteld geweest! Topservice!

Mooie bloemen en op tijd geleverd

De bloemen komen overeen met de foto’s op de webshop. Zeer mooi en kwalitatief! De leverdatum was correct en er werd ook rekening gehouden met de mededelingen die gegeven zijn. Super, ik bestel hier nog.

Meer dan het geld waard!!!

Beste, Voor moederdag bestelde ik een bloemenschaal met witte wijn om op 15 augustus 2020 af te leveren bij mijn stiefmoeder. Mijn stiefmoeder was niet thuis en de bezorger nam de moeite haar telefonisch te contacteren. Zonder probleem leverde de bezorger de bloemenschaal op het opgegeven adres. Behoudens deze service was het een prachtig bloemstuk. Bedankt voor de service die meer dan het geld waard is!!! Met vriendelijke groeten, Steven VO

Goede

Altijd topservice!

Makkelijke website, correcte info en altijd op tijd levering van een prachtige bos bloemen die heel lang goed blijven

Hele mooie verse bloemen

Mama was heel blij.

De bloemen waren al om 9.30u geleverd. Dus dat is heel fijn op een Moederdag. Het was een heel mooi boeket !

Super service!

Ik had gevraagd om de bloemen te leveren tussen 8u-8u30.Dat is voor de courante levertijd(9u). Een telefoniste contacteerde mij en liet me weten dat het moeilijk ging zijn om dat te regelen, maar ze ging haar best doen. De dag nadien bezorgde de firma om 8u25! Super tevreden!

Absolute top service!!!

Heel tevreden. Om middernacht nog bloemen besteld om letterlijk een paar uur later te laten leveren en welliswaar op een feestdag, alles zonder probleem verlopen. Dank u wel Topbloemen!

Super! Mooie bloemen, goede communicatie en tijdige levering!

Bloemen tijdig geleverd,vers boeketje gelijkaardig zoals op foto! Niks op aan te merken!

Last minute boeketje besteld voor moederdag,alles tijdig en met de glimlach afgeleverd!

Zeer kwalitatieve bloemen en top levering

De bloemen waren heel mooi en de koerier was heel vriendelijk. Voor speciale gelegenheden zal ik hier zeker nog bloemen bestellen.

Fantastisch!

Zeer goede service. En mooie boeketten

Vlot, duidelijk en gebruiksvriendelijke site

De bezorging is ook correct gebeurd

Altijd uitstekend

Dit is de zesde keer dat ik bij Topbloemen.be heb besteld, zowel bloemstukken, boeketten als planten en orchideeën voor familieleden in België. De kwaliteit is uitstekend en de levering gebeurt altijd op de gevraagde dag, heel vriendelijk en professioneel. Ik bestel gewoon nergens anders meer.

top

top

Kwaliteit

Ondanks dat ik vrijdagavond heel laat de bestelling heb doorgegeven, hebben jullie deze toch nog zaterdag kunnen bezorgen...ik heb het niet zelf gezien, maar men moederke was er superblij mee..dankjewel voor de inspanning, ook voor de leverancier..ik ga zeker nog wel eens bij jullie bestellen!!!

Op tijd geleverd

Toch op een drukke dag als Moederdag op tijd geleverd. Tof om op te kunnen vertrouwen.

Perfect correct op tijd geleverd

Beautiful flowers - satisfied

The flowers not only caused a great impression as a gift, but also were super beautiful. Thank you!

Tevreden

Correcte levering en info Over het boeket kan ik niet oordelen daar ikzelf het niet gezien heb

Prima service.

Prima service, mooie verse bloemen netjes op tijd geleverd. Super tevreden. En de mama ook.

Top ervaring

Alles verliep heel vlot en je werd van iedere stap op de hoogte gesteld. De ontvanger was ook heel tevreden met haar boeket. Bedankt! Nathalie

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.