Zeer correcte service en een prachtig boeket!

Het boeket werd op precies de afgesproken tijd en in een degelijke recipiënt afgeleverd.

Prima !!!

De personen die de bloemen ontvingen waren al opgetogen met de vriendelijke mensen die de bloemen brachten , de manier waarop het boeket was ingepakt , het boeket zelf alsook de kwaliteit van het boeket.

Zeer goede service, van begin tot einde perfect en gemakkelijk.

x

Perfecte service.

Mooi bloemstuk geleverd op het afgesproken tijdstip. Top!

Geweldige bloemen

Zelf heb ik een paar weken voor het eerst een mooie bos bloemen mogen ontvangen via Tobloemen.nl en was bijzonder tevreden. Dit heeft me doen besluiten om in het vervolg via Topbloemen.nl mijn bestellingen te doen. Meestal de zelfde dag bezorgd en indien dat niet lukt krijg je altijd een update of een telefoontje tot de bezorging is gelukt. De kwaliteit is goed en de bezorging in luxe verpakking op water is een goed initiatief. Een echte aanrader.

Heel leuk om zo’n mooi boeket thuis geleverd te krijgen.mooie verse bloemen. Heel mooi ingepakt en in een soort emmer met water. De bezorger was ook heel vriendelijk. Klein minpunt, bezorgkosten vond ik nogal prijzig. Maar ik ben zeker een tevreden klant.

Top service!

Besteld rond 10u en om 14u geleverd! Top

Bloemen zijn top en snelle levering.

Zeer vlotte en snelle levering en het bloemboeket was mooi.

Uitstekend !

Bloemen werden netjes en tijd afgeleverd. Het was een prachtig boeket met zeer mooie bloemen. Echt een aanrader !

Dat is mijn tweede bestelling en alles is perfect verlopen Top ik heb maar 1 adres voor bloemen Bedankt voor de goede service

Snel bereikbaar, Behulpzaam, Snel geleverd

Snel bereikbaar, Behulpzaam, snel geleverd. Helemaal goed.

prima service, duidelijke informatie, prachtig boeket volgens de ontvanger

duidelijke omschrijving en beelden van mogelijke boeketten - goede en duidelijke berichtgeving ivm levering - de bestemmeling was zeer tevreden met het boeket - dus voor herhaling vatbaar

Jamais decu!

Excellent partenaire pour surprendre les proches. Meme commande milieu de matinee les bouquets sont livres 2-3hres apres si demande. Les bouquets sont toujours beaux et je peux dire cela apres une quinzaine de prestations au moins. Je recommande

Wij zijn over de ganse lijn zeer tevreden.

-Veel keuze tussen mooie boeketten. -Snelle levering. -We zullen in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten

Heel mooi boeket

Mooi boeket en vriendelijke levering

één woord TOP

Uitstekende service, de bloemen bestelt om 12:45 en onze vrienden hadden ze al tegen 14:15. Ze hebben een foto gestuurd van het boeket en die was heel mooi.

Ze waren mooi. Maar er waren al verslenste bij. Ze komen van ateljeeke in Nijlen . De verzendkosten zijn superhoog. Als je weet dat die normaal gratis leveren. Normaal krijg ik een mail Dat ze geleverd zijn. Dus ik dacht dat ze niet geleverd waren. Grtz Heidi

Topbloemen was top

Mijn mama's nicht was helemaal in de wolken met haar verjaardagsboeket, In de namiddag geleverd in speciale verpakking, verse bloemen met rozen ertussen die zalig ruiken. Dit was de eerste keer dat ik topbloemen gebruikte, Het is een echte aanrader!

heel tevreden

dit is mijn 3de ervaring met topbloemen en dit is telkens heel correct en goed gegaan, mooie bloemen

!!! Top !!!

Zeer goede Service .Heb zelf al bloemen mogen ontvangen (zeer mooi boeket verse bloemen) en heb er zelf al verstuurd.

Topservice !!

De rouwbloemen waren zeer mooi en netjes op tijd tijd geleverd ! Ik kan topploegen.be aan iedereen aanraden . Lydia lambrechts 3300 tienen

De bestelling werd op de gevraagde datum en tijdstip afgeleverd.

Uitstekende service

De dag ervoor besteld bij topbloemen.be, de volgende morgen werd het boeket reeds keurig afgeleverd. Ik werd ook op de hoogte gehouden dat het boeket geleverd zou worden en dan ook dat het afgeleverd was. Ik kreeg een foto doorgestuurd van mijn familie en het was een mooi, groot en vers boeket in bijbestelde vaas. Bestellen bij topbloemen is heel gemakkelijk en betrouwbaar. Top!!

Prima in orde en mooi boeket

al meerdere keren besteld bij topbloemen en altijd tevreden

Topbloemen, maar ook topservice !!!!

Directe respons als je hen contacteert via klantenservice. En neem het van mij aan dat vind je niet veel meer tegenwoordig. Je krijgt dadelijk een emailtje terug. En als er zich een probleem voordoet, lost Topbloemen het probleem binnen de korst mogelijke tijd op. Fantastische ervaring, wij maken er zeker nog gebruik van. "Topservice topbloemen !!!! "

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.