Gezocht , besteld, 2 dagen later in de bus Geen stress zal er nog aan bestellen

Na meerdere berichten hebben ze het goed opgelost

de koppelingskabel paste niet Mail gestuurd daar werd niet op gereageerd, gebeld toen wel een reactie Bericht gestuurd en zou toch moeten passen Uit de verpakking gehaald foto's gestuurd toen waren ze overtuigd en konden geen passend alternatief aanbieden Daarna is het snel en netjes afgehandeld

Prima webshop

Makkelijk te bestellen Duidelijk Snel geleverd Verpakken kan kleiner

Snelle levering, uitstekend kwalitatief product!

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Nooit teleurgesteld geweest

Fijn bedrijf!

Wordt altijd netjes op tijd geleverd geen problemen

Gewoon goed

Goede producten, iets trage levering

Goede producten, iets trage levering, en helaas geen mogelijkheid om eens langs te gaan en de artikelen te zien.

Goede en deskundige zaak

Zeer aan te bevelen gr John

Goede klantenservice

Nette prijzen, breed assortiment, maar je wordt ook keurig te woord gestaan bij vragen. En dat wordt steeds zeldzamer.

Top bedrijf

Goede producten Uitstekende service Al vaker iets gekocht en telkens zeer tevreden

Alle beloftes worden nagekomen!

Makkelijk bestellen, verzenden en de volgende dag in huis, prima.

Artikel werd snel geleverd, was met zorg verpakt en de prijs was aantrekkelijk!

Snel verstuurd en voldoet aan verwachting top

Goede stevige schakelaar , snel verstuurd .

Product klopt, levering erg snel!

2 luchtfilters besteld voor mijn geliefde Ratbike. De volgende werkdag al geleverd! Hulde, ga zo door!

Correcte firma

Het geleverde spul is van degelijke kwaliteit en op tijd geleverd .

Goed product

Goed product. Alleen de levering duurde iets langer omdat het niet voorradig was

Goeie cominactie en snelle levering

Er was iets mis met mijn bestelling; het vizier van de bestelde helm was beschadigd Na een mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik snel een duidelijke vervanging en een plan van aanpak. Uiteindelijk teruggestuurd, geld terug en opnieuw besteld, omdat het vizier niet los te verkrijgen was. Medenkend en goeie onderbouwing. zit gewoon goed dus :)

Goed kwam sel aan en goede kwaliteit

Goed kwam sel aan en goede kwaliteit

Goed materiaal en snel geleverd

Bougiekabel in een mooie heldere rode kleur besteld. Gied materiaal en snel geleverd. Het laatste puntje er bij zou zijn als het van de rol per meter verkocht zou worden

Snel en goed

Alles wat je wilt, duidelijke site snel geleverd goede prijs en goed op de hoogte gehouden.

Goed, snel en duidelijk

Producten werden netjes en op tijd geleverd, maar....

Er was een reclame stunt "bij bestelling van €150,-, krijg je een motor-was-setje". Technisch was mijn bestelling a € 149,44 natuurlijk niet hoog genoeg, maar toen ik er naar vroeg bij de klantenservice, met de vraag waarom ze me dat niet even gemeld hadden, kreeg ik het antwoord : "de bestelling is nu al verstuurd, dus die kan ik niet meer verzenden" beetje jammer... niet dat ik perse een motor-poets pakket nodig heb, maar de reactie vond ik niet netjes en kort door de bocht, dat had ook vriendelijker gekund.

perfecte service

Mijn bestelling arriveerde super snel en de kwaliteit was geheel naar tevredenheid.

Beckerweg 1

9731BK Groningen