Levertijd niet nagekomen en slecht contact

Vorige keer hier besteld. Supersnel geleverd. Nu een week levertijd ipv de vermelde 2 dagen. Na mailcontact met de vraag wanneer het geleverd werd tevens een aanpassing gevraagd in het leveradres maar niets meer gehoord. Producten zijn verder goed en prima verpakt

Très insatisfait

Si ma livraison avait été conforme à ma commande et au catalogue de caferacer je serais satisfait cequi n est malheureusement pas le cas

• Nous recommanderiez-vous? Non

Quick and quality item

I really like that fender what I ordered

keurig op tijd ontvangen

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Fast & Easy

Very clear description. Fits perfect in my CB550F. Also very fast shipping to Spain. In my favorite shops list from now on.

Brilliant

It was brilliant service and happy for the produkt

Rückerstattung

Keine Antworten auf meine Fragen, nur Werbung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vette website, vette service!

Ik heb veel meer gevonden op deze site dan ik nodig had! Dan ook nog voor een non related motorcycle project maar voor mijn chopperfiets! Echt hardstikke goeie webshop!

Erg goed bedrijf met goede service

Mijn bestelde spullen waren goed verpakt. Het bedrag van één artikel wat ik retour had gestuurd, werd erg snel teruggestort. Ga zo door!

Na het doen van een bestelling is het snel geleverd zonder gedoe. Prima! De volgende bestelling volgt snel.

Voldoet aan verwachting

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service en communicatie. Naar België duurt de verzending een dagje langer dan aangegeven op de website, maar alsnog was alles snel hier.

You send wrong parts

I order tree differnt size main jets, small ruond mikuni. tow of them is big round not small round like i order.

• Would you recommend us? No

Excellent service and delivery time!

Surprised that the part still existed for my old yamaha xs650.

Alles glatt gelaufen

Schnelle Lieferung, guter Preisleistungsverhältniss, gute Auswahl an Produkten

Iedere keer is alles correct . Merci voor de goeie producten.

Snel en correct

Snel handelen en snel verstuurd... top

Like a glove

Rather quick delivery with correct items. All good.

Mijn eerste ervaring....Top..!!

Mijn eerste bestelling bij CafeRacer ging gelijk fout omdat het pakket was beschadigd tijdens het verzenden. Ik heb contact gezocht met de afdeling klantenservice. Deze nam gelijk actie en stuurde direct een nieuw exemplaar op na beoordeling van mijn foto's. Dus netjes alles opgelost en naar volledige tevredenheid. Ik ga zeker nog eens kopen bij jullie..! Grtz, Leo

Quality product and fast delivery.

x

Plus und Minus.

Meine erste Bestellung habe ich mit 5 Sternen nach 4 Tagen erhalten. Leider hatte ich irrtümlich das falsche Maß bestellt. Ich bestellte sofort das Richtige und sendete das Falsche retour. Das Angebot war in der Beschreibung als " erhältlich" zu ersehen. Einige Tage nach Bestellung erhielt ich die Nachricht, dass der Artikel nicht lagernd sei und auf unbestimmte Zeit gesendet wird. Mein Bike steht jetzt auf unbestimmte Zeit, zerlegt in der Garage :-( Es ist ärgerlich, wenn man erst nach Tagen und bereits bezahlter Bestellung die Nachricht erhält, dass der Artikel gar nicht lagernd ist.

Prijs kwaliteit is oke

Het zou er binnen één dag zijn maar dat klopte niet

1 Beckerweg

Groningen 9731BK