Très bonne

Parfait rapide, rien à redire. Bravo

Fijne plek voor onderdelen voor mijn K1100

Al diverse onderdelen aangeschaft voor m’n K1100 caferacer. Goede kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs….

Probleem werd super snel erkend en opgelost super service!!

Es kann so einfach sein...

Einfach gesucht, einfach gefunden, einfach bestellt und ganz schnell geliefert bekommen.... Fazit : EINFACH SEHR GUT !

Très bien !

Livraison pas très rapide, mais le colis est arrivé en parfait état. Le livre lui-même est parfait. Bref : je suis très satisfait !

Preiswert, schnell und kompetent

Preiswerte Angebote, kompetenter und verständlicher Shop. Extrem schnelle Lieferung

Service et livraison correcte

La seule que j'ai commandé et plutôt jolie par contre quelques problèmes de symétrie et les inserts fixé sous la selle sont extrêmement fragile

Super contact et suivi client

Une commande un peu hors délais mais le service clientèle le geste commercial ont été là. Donc merci et à une prochaine commande.

Got me a hard to get item very quickly & Intl. shipping, Thanks

Fast shipping, appreciate that, thank you

Very good reliable service

Quick reliable service

Rapide et efficace

Belle réalisation de la boucle arrière pour 600 Hornet rien à redire joli travail

Schnelle Lieferung

Der bestellte Artikel wurde schnell geliefert, die Qualität ist sehr gut.

Working

Silensers were just like they should be

TOP

Paar onderdelen besteld , goede en snelle service. Zelfs voor omruilen of een verkeerd onderdeel dat werd geleverd, top klantenservice en 's anderendaags het juiste onderdeel in huis. Webshop zeker en vast aan te bevelen.

Ik heb hier de FUEL motorbroek model Sergeant Sahara gekocht. Deze viel iets kleiner dan ik dacht maar na contact te hebben gehad met CRW had ik de volgende dag al de juiste maat binnen. Vriendelijke en medenkende mensen bij CRW!!

Sehr gute Ware, schnelle Lieferung.

Spitze!

Bestelde spullen snel geleverd

De spullen zijn snel verstuurd en netjes verpakt!

Gut, günstig, kompetent

Acewell Tacho nirgends günstiger zu finden gewesen.

Ik was verbaast door jullie snelle service en verzending de volgende dag al binnen !! Dus 100 punten voor jullie ga hier zeker weer bestellen

Snelle levering en Service

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden via de mail met elke stap die ze doen en het track en tracé nr word netjes door gestuurd Kortom een zeer goede ervaring Ik beveel CafeRacerWebshop.com hier bij ook zeker aan !

Sehr zuverlässig.

Top Ware, Schnelle Lieferung,

Schnelle Lieferung und gute Produkte.

Lieferung kam schnell.

Goeie ervaring

Duidelijk website , klopt wat ze verkopen met de foto's.

Alles Top gerne wieder

Sehr schnelle Lieferung alles Top