Excellent

Very good item, as described, good assistance before buying! Thank you

graag zo doorgaan

Probleem opgelost met e-mail ondersteuning

Snel geleverd en de nodige hulp achteraf ,via e-mail was ook snel en correct

Très bien.choix. rapidité,et très bon SAV.

Suite à ma commande j'ai eu besoin de renseignements sur la pose et le SAV à été très réactif. Merci

Parfait !

Produit conforme et d'excellente qualité ... Livraison trés rapide. Merci.

Super materiaal..snelle levering

Ben er heel blij mee Mijn motor is nu helemaal zoals ik hem wou

Très bonne expérience je recommande

Je recommande ce site rapide et efficace

bon vendeur

très bon deal, envoi rapide prix très bien placés

Alles perfekt geklappt. Sehr schnelle Lieferung und sehr gute Kommunikation! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

teleurgesteld in de service

Voor de revisie van mijn voorvork bestelde ik dichtingen en stofkappen. Beide producten stonden als beschikbaar. Blijkbaar klopte deze info niet en waren de dichtingen niet in stock. Jammer maar helaas en kunnen we niets aan veranderen. Alleen vind ik het ondermaats dat ik niet de kans kreeg om de volledige bestelling dan te annuleren... neen, de stofkappen werden mooi toegestuurd en voor de dichtingen kreeg ik mijn geld teruggestort. Goed toch zou je denken? Maar wat ben ik nu in hemelsnaam met stofkappen als ik geen dichtingen heb???? Uiteraard kan ik deze elders bestellen, maar nu zit ik 2x met verzendkosten die ik anders vermeden had kunnen hebben! Sorry, maar voor mij is dit niet de juiste service, en hoewel het uiteraard om een klein bedrag gaat, gaat het mij hier puur om principe.

Goede service en mooie producten!

Eerst een helm besteld waar een lange levertijd op zat, na telefonisch overleg voor een andere helm gekozen die snel leverbaar was. Goed geholpen en erg blij met mijn aankoop!

Een van de 4 producten was defect maar werd snel vervangen.

Goede service!

Can't fault the experience of dealing with cafe racer webshop 5 stars all the way.

Excellent 5 stars

Goede ervaring volgende dag bezorgd

Snel en netjes geholpen!

uitstekend

uitstekend

Overzichtelijke side en een snelle levering

Zeer goed gevoel over de side en een snelle afhandeling van mijn bestelling.

Snelle service altijd fijn als je iets wenst

Livraison rapide, beau produit, j'attends pour monter et essayer

Très bonne expérience, malgré un problème informatique de ma part, tout est rentré dans l'ordre en moins de 24h

Super klantenservice

Ik had een mechanische toerenteller aangeschaft bij CafeRacerWebshop.com. Na een paar weken deed hij het niet meer en hebben ze netjes een nieuwe op gestuurd. Na een week was deze ook alweer kapot. Ik had overwogen om het maar te laten en een elektrische toerenteller te bestellen. Helaas was deze ook na een week al kapot. Na een mailtje gestuurd te hebben over mijn vervelende ervaring heeft Richard voor mij het opgelost door gratis een nieuwe elektrische teller op te sturen en het aankoopbedrag van de mechanische teller terug te storten. Wat een super service! Ook had ik gevraagd of de elektrische toerenteller geschikt was voor mijn motor. Binnen paar uur kreeg ik al reactie dat deze geschikt was en dat er uitleg bij zat! Echt top! Ga zo door!

Super snelle levering.

Op vrijdagnamiddag bestelling geplaatst en zaterdag rond de middag was mijn bestelling al geleverd! Top service.

Commande pièces Café Racer

Un site convivial, une gamme de produits intéressante et enfin une livraison rapide. Je suis très satisfait.

As described and incredibly fast shipping!! THANK YOU!!!!!!!!!!!!

Definitely on my Favorites list and will be used in the future.

Super goede service

Afgelopen maand 2 bestellingen gedaan. Kreeg al snel een mailtje dat er iets niet op voorraad was. Uiteindelijk mijn spulletjes keurig netjes ontvangen en kreeg er nog als extra mijn gashandel gratis bij geleverd. Top service .

Goed en netje georganiseerd!

Mooi op tijd zoals afgesproken!

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Goed assortiment voor de doe het zelver. Eenvoudig te bestellen via de webwinkel en snelle, correcte levering.

1 Beckerweg

Groningen 9731BK