Très professionnel et efficace

Bonjour Quelle surprise de recevoir si rapidement et aussi bien conditionnées les pièces commandées .

Rapide

Des produits de qualité

Ik vind dat het perfect gelopen is.

Ik had een bestelling geplaatst in de vooravond en binnen een dag was het afgeleverd dus wat mij betreft kon het niet beter. Nu had ik er geen haast mee maar binnen is binnen. Mvg Henk

TOP

Goede samenwerking en denken !!! Top!!!

top!

Altijd correcte en snelle leveringen en niet onbelangrijk geld dat ook voor retourneren van onderdelen.

Zie hieronder

Na bestelling meer dan een week gewacht op de levering. Bij montage blijkt dat het product beschadigd is. Krassen in het chroom.

très content du produit

première achat et très satisfait

Top niveau

Magnifique choix de vêtements bien roots que l on aime porter en moto ou en ville et pour longtemps ! Livraison OK mais où sont les stickers que je trouve toujours avec plaisir dans mon colis ? Allez, continuez comme cela et trouvez nous les marques qui ont du sens !

Alles Top......Gerne wieder

Beste Qualität

A++ customer service

A very pleasant company to deal with, highly recommended!

TOP

Snelle service ! Uitstekende levering

Kreeg keurig een mail toen het artikel weer op voorraad was Heb het toen besteld en was de zelfde dag nog op de post gedaan Pakketje was snel binnen Bedankt !

Quick shipping and superb product quality

Really loved the products. The shipping is a little expensive but super fast.

Very good

Good delivery on time

Top Ware, sehr freundlicher Kundendienst, sofort wieder.

Ware kam leider beschädigt an, habe sie auf meine Kosten reparieren lassen und nach kurzem email Verkehr wurden mir meine Kosten ersetzt. Alle waren sehr freundlich und zuvorkommend, alle Anliegen wurden ernstgenommen und zu meiner vollsten Zufriedenheit erledigt. Kann diesen Shop nur weiterempfehlen. Ich werde dort mit Sicherheit wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle Levering en service!

Ik heb een positieve ervaring met het bestellen van producten via jullie site! Wel heb ik een product ontvangen waarvan de kleuren niet overeen kwamen met de foto's van de webiste. Na telefonisch contact, netjes geholpen en is mij een korting aangeboden op een volgend product.

Basically good

Basically good but free returns would nice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling snel en goed ontvangen

Prima artikelen voor goede prijzen

Quality goods and service!

Overall good experience, would be nice to have a bit more detailed size descriptions

Immer guter schneller Service

Top of Laden!

Auf Nachfragen zum Produkt wird prompt geantwortet. Versand ist relativ zügig.

Goede producten

Duurde wel 2 weken voordat uitlaatset geleverd werd. De trumpet uitlaten met extra db killer en staalwol hierom heen gewikkeld gemonteerd. Het volume is nu weer als vanouds. Staat schitterend op mijn bsa a65 uit 1970. Remstang moeten verbouwen maar is geen probleem met hetgeen wat hier te koop is.

Good product.

Good product. Perfect fit. Very good packaging. Only the delivery was almost 2 weeks.

Good

I ordered domě parts for my Yamaha xsr 700, there was some delay becouse of stocking this product, but overall i am happy with my choice and trust in this company.

1 Beckerweg

Groningen 9731BK