Fantastic

Bought the motone radiator cover it wasn't in stock got a mail straight away saying there was a delay....was worth the wait..looks great ....Great service as always from the guys at Cafe racer Web shop

Netjes duidelijk en snel

Na veel speuren naar nieuwe schokbrekers ben ik hier terecht gekomen en heb ik een setje hagons besteld, deze hadden langere levertijd wat netjes vermeld stond en zijn toch eerder binnen gekomen. De knippers die ik mee besteld had zijn ook goed, mooier als op de site! Voor het monteren van de shocks werd ik wat onzeker over de veren maar na een kort en duidelijk belletje met het bedrijf was meteen mijn twijgen weg genomen. Mijn motor rijd weer super en mijn vrouw ervaart geen klappen in de shocks meer. Ik ga zeker vaker bestellen, volgende order? Een nieuw Stuur en mogelijk een koplamp unit.

Good

I wiated long time for package but over all everything is awsome quality.

Snel en correct

Zeer snel thuis geleverd. Alles klopte zoals het moet

Super service

Ik had een defecte spiegel die binnen een dag vervangen was Ook verzenden ze super snel En hebben een leuk assortiment

Gut

Tolles Update über den Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte, vriendelijke, correcte service met kwalitatieve producten.

Vlotte, vriendelijke, correcte service met kwalitatieve producten.

Simply excellent!

Top in every way, a real recommendation.

Parfait :) livraison et produit au top ✌

Parfait :) livraison et produit au top ✌

The best

Excellent communication

Tolle Auswahl und Top Qualität!

Riesen Auswahl! Gute Preise und auch spezielle Teile die man nicht überall bekommt. Gute Preise und schnelle versendung der bestellten Ware.

super

every time easy and quick

Goed product

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Produkt gut, schnelle Lieferung, Empfehlung!

Produkt gut, schnelle Lieferung, Empfehlung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede communicatie, kan een ander nog wat van leren

Zoals steeds een zeer goede ervaring , artikelen worden keurig geleverd

Zoals ik al omschreef zeer goede ervaring en artikelen worden verzorgd geleverd. Ik doe dan ook aanbevelen bij anderen

ik koop graag bij deze webshop

prettige webshop,bij de merkloze artikelen zou wat meer info mogen zitten verder ben ik zeker tevreden.

Good

Very good product. Just what i expected.

Geil

Perfekter geht's nicht. Super Wäre zum spitzen Preis. Vielen Dank. Sehr zu empfehlen.

Keurig geregeld

Bezorging was wat later, reageren direct op vraag per mail, prima.

Het juiste onderdeel gevonden, en snel geleverd

Had al via reviews gelezen dat ik hier ook zou slagen . Gelukt en snel geleverd

Parfait!

Site complet, envoi rapide et soigné. Rien à dire.

Parfait

Rapidité de livraison.

Très bon site internet

Le site internet est clair et simple d’utilisation,il y a beaucoup de pièces pour les moto,la livraison a été très rapide (colis reçu le lendemain de la commande).le rapport qualité /prix est très bon !!

1 Beckerweg

Groningen 9731BK