Super schneller Versand, tolle Ware und super freundlich: )

Ich hab zum ersten mal hier bestell war total begeistert von dem Shop. Auch der Stickerbogen mit handschriftlicher Danksagung fand ich echt originell:D Vielen Dank und weiter so

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super schnelle Lieferung

Und Top Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prompt and efficient

The clip one have yet to be fitted bit they are well finished. They do require adding a mounting point for the brake reservoir on the Suzuki SV650, I'll have a mechanic do that however.

Zeer snelle afhandeling en levering,kortom een webshop om te onthouden bij volgende bestellingen toppie

Snel en correct gekregen wat ik besteld heb.

Pièces et accessoires de qualité

Très professionnel, pièces de qualité, bon rapport clientèle et livraison rapide. Je recommande vivement.

Mauvais pneu envoyé et plus de news

Vous vous êtes trompés de marque de pneu, après vous l'avoir renvoyé, plus de nouvelles et vous notez dans vos conditions qu'il faut attendre au moins 14 jours pour que vous expédier la bonne référence. Pour une commande urgente c'est inadmissible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide et professionnel.!!

Une commande d'un maître cylindre Magura 16mm. Rapidité dans les reponses et dans l'envoi ! C'était parfait.

tres bon

rapide, pièce correspondante ,rien a dire sauf ,au lieu de mettre des autocollant mettez des bonbons (genre nounours guimauve ).....

Veel producten maar lang wachten

Op de site wordt wel aangegeven dat iets er binnen 1-2 dagen is maar ik heb nog niet meegemaakt dat dat gehaald wordt. Covid-19 is bij meerdere bedrijven een mooi excuus maar ik denk dat dat allemaal wel meevalt. Positief eindigen: wel kwaliteits producten en een zeer ruim aanbod

Prima informatie op de site

Demper doet wat tie moet doen... dempen!

one of the fastest and best services in benelux

great!

Snelle levertijd!!!!!

Hier heb ik regelmatig onderdelen besteld. Scherp geprijsde kwaliteit. En snelle levering.

Parfait, conforme à la description

Ok

Perfecte en snelle levering

de producten waren netjes verpakt en de volgende dag geleverd.

Snel, attent, betaalbaar en prima kwaliteit.

Prima kwaliteit tegen goede prijs. Supersnelle levering.

Parfait

Parfait

snel en goed ontvangen dank u

Alles goed en perfect verlopen

De maandag besteld en betaald via overschrijving en de woensdag al thuisgeleverd. Prima zo.

Zeer snelle levering

Zeer mooi product

Mooi resultaat

De producten doen hun werk. Door het reinigen en ontroesten verdween de roest als sneeuw in de zon. De laatste laag (sealen) maakt dat er een doorzichtige harde laag ontstaat waardoor roest geen kans meer krijgt. Top!

nickel et livraison super rapide

Produit conforme à la commande et livré très rapidement.

Site internet clair et facile à utiliser, livraison conforme et dans les délais impartis

Geweldige service. Heel snel geleverd

Ik had een kapot onderdeel bij mijn levering. De zelfde heb ik een nieuwe op gestuurd gekregen. Helemaal top

Gewoon prima

snelle service en levering