Top!!

Snelle levering met leuke begeleidende brief

Exzellenter Service

Sitzbank hat perfekt gepasst super Einbauanleitung mega netter Service Schnelle Lieferung. Einfach top !

Goede en snelle service.

Was op mijn vakantie adres en heb het op een service punt in de buurt van de camping laten bezorgen. Besteld en de volgende dag al geleverd. Top! Als ik weer eens wat nodig Heb weet ik waar ik moet zijn.

Het besteld product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

eigentlich tolles Angebot zu fairem Preis, aber die Versandkosten

Ich würde bestimmt meine Sachen in Zukunft hier bestellen (nicht so viel, aber regelmässig), doch leider sind mir die Versandkosten einfach zu hoch, gerade bei kleineren Bestellung aus Deutschland so nicht in Ordnung. Schade, aber es gibt ja auch bei uns in D reichlich Anbieter, die auch nicht teurer sind. Deshalb von mir leider nur 2,5 Sterne, sorry.

Au top!

Livraison rapide et une fois. Produits conformes à mes attentes et un emballage de qualité pour protéger ces derniers. Pro

Fast delivery and a good price

Looking around for parts for my k100 BMW and found caferacer shop So glad I found them , fast delivery at a reasonable price ... my goto shop now Thank you

Super zufrieden, schnelle Lieferzeit, super Verpackung, coole Aufkleber war auch in der Verpackung, top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne afhandeling met leuke kleine verrassing

Waar haal ik nou zo snel een LED knipperlichtrelais vandaan? Via Google zoeken en zoeken, hey, caferacer webshop, eens even kijken. Ja hoor dat zocht ik. Werd erg snel geleverd waardoor, ons project, mooi op tijd af was. Netjes verpakt in een doosje met factuur en een paar mooie stickers. Daar stond met de hand een bedankje op geschreven, dat zie je niet vaak meer, en zoiets kan ik echt wel waarderen. Mensen die ook een kleine klant danken, met hand geschreven tekst. En ze hebben nog meer mooie materialen en ook nog eens best betaalbaar.

goede service en meedenkers

Ze denken mee, komen met alternatieven waar nodig en geven service.

Snelle levering, goeie prijs!

Goei communicatie en snelle levering

Snelle levering en betere kwaliteit dan verwacht

Ik ben zeer aangenaam verast door de service en snelle levering van deze webshop. Echt een aanrader betere deals ge je niet vinden.

Good page for shopping

Good material

Perfekt

Great service

Snelle levering en Duidelijke website

Snelle levering en Duidelijke website

N

Digitale kilometerteller gekocht, handleiding in alle talen behalve ??? Kan ik deze terug sturen? grtz julien.

parfait !

j'ai reçu ma commande très vite, avec tous mes produits bien emballés et protégé, je suis très satisfait. encore merci a eux pour leurs professionnalisme

Snel bezorgd, netjes ingepakt en een personal touch, nice!

Lange wachttijden

Zowel bij het leveren als terug krijgen duurt het veel te lang. Wel veel goede producten te krijgen.

Bon prix, gestion des stock moins bonne...

Commande sur internet, dispo puis pas dispo, puis re-dispo... Du coup délai d'expédition très long... Sinon, rien à dire.

Prima service!

Vlugge en directe afhandeling. Producten zijn zoals voorgesteld!

Snelle levering!

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering, goede service

Vriendelijke service aan de telefoon!

Altijd leveringen mooi optijd en keurig materiaal !

Prettige webshop leuke spullen, snelle levring

Een setje spiegels besteld, makkelijke webshop, goede afwikkeling en snelle levering, leuk setje stickers erbij, Een echte aanrader, Helaas passen de spiegels niet, maar dat is mijn eigen fout,

1 Beckerweg

Groningen 9731BK