Product zoals omschreven en snel in huis

Helemaal goed!

Goeie prijzen, snelle levering, wat wil je nog meer?

In mijn geval had ik een verkeerde tank besteld en retour gestuurd.... zeer keurige terugkoppeling en snelle retour storting. Top bedrijf!

Goede spullen, snelle nette levering

Op coreccte wijze te woord gestaan en geholpen

Op professionele manier zaken gedaan en afspraken nagekomen zoals beloofd

Super qualité envoi rapide

J'ai commandé sur ce site une boucle arrière que j'ai reçu en un temps record malgré le covid ... Reçu avec quelques autocollants et un petit message que j'aime temps recevoir de la part d'une boutique ! Encore merci pour votre sérieux et votre rapidité !!

Correct. Toch een tip: Lees steeds je bestelling goed na voor je ze verzend.

JMP Remhendel Zwart Honda en JMP Koppelingshendel aluminium Honda CB CJ CM GL TL bestelt omdat ik ze niet in het zwart kan vinden op de site. Wat ik spijtig vind.

Super !

Alles correct verlopen !

Pas op! Niet alles is wat het lijkt.

Afgelopen week heb ik een set spiegels besteld, deze kwamen al te laat binnen. Op de website staat voor 21:00 besteld volgende dag binnen maar dat was niet het geval. Na 17:00 worden er geen bestellingen meer verwerkt. Op zich geen ramp dat dit gebeurd maar adverteer er niet mee, dit is misleidend. Toen ik het pakketje binnen kreeg viel me gelijk iets op, dat deze in een merkloze witte verpakking zat. Deze verpakking is namelijk hetzelfde als de Ebay/ Aliexpress spiegels die tussen de 5 a 15 dollar kosten. Deze had ik al gekocht maar was niet tevreden over de kwaliteit, dat heb je nu eenmaal met deze websites. Daarom besloot ik bij een nederlandse webshop "betere" te kopen. Na het uitpakken van de spiegels zag ik het meteen, de spiegels zelf hadden geen anti reflectie laag en het glas was ook niet smoked blue. Daarnaast was de afwerking erg slecht. Precies hetzelfde als die van Ebay/ Aliexpres, Naar een aantal heen en weer te mailen zijn we er niet uitgekomen gezien de verkoper aan gaf dat ik heb gekregen wat ik heb besteld. Het voorstel was om het product terug te sturen waarna ik mijn geld retour zou krijgen maar gezien ze mijn vertrouwen hebben geschaad ben ik hier niet akkoord mee gegaan. Gelukkig heb ik met PayPal betaald en heb bij hen ook geëscaleerd. Mijn advies is om deze webshop te vermijden, gezien je niet weet wat je krijgt. Ik zeg niet dat het met alle producten zo is maar dit is mijn ervaring. Update: De webshop heeft netjes de optie gegeven om de spiegels retour aan te nemen en het betaalde bedrag terug te storten.

Rapidité et très bon produit

J ai juste une question dans ma dernière commande je me suis trompé de garde boue j ai eu un garde boue de 15 cm alors que je voulais un scrambler j aimerais savoir si c était possible de faire l échange Merci pour votre réponse

Snelle levering, snelle reactie en fijne website.

Levering kwam wat later dan verwacht. Mail gestuurd en direct antwoord en uitleg gekregen.

wide range and fast delivery

very good shop

• Would you recommend us? No

Good service and Product Quality

First time I use this company and it have been a pleasure with the service and the parts I receive

Prima producten nette levering

Product kwam netjes op tijd binnen, ondanks de Corona periode. Ik had stiekem al een beetje rekening gehouden met een langere levertijd, dat was dus nergens voor nodig. Het product was netjes verpakt met wat leuke stickers en persoonlijk bedankje handgeschreven.. waar vind je dat nog!! Het was ook nog eens een klein product waarbij je dat helemaal niet verwacht, een remschakelaar. Product zelf is van goede kwaliteit! Als ik in het vervolg nog iets nodig heb voor de motor kijk ik eerst hier!

De service na verkoop is goed bereikbaar en snel van antwoord. Er wordt mee naar een oplossing gezocht. Ik ben niet één keer afgescheept .. bedankt

siehe unten

Alles soweit gut, die Anbauanleitung für die Raask Fußrastenanlage ist allerdings zu knapp. MfG Thomas Hansen

Snel en makkelijk overleg.

Prima ervaring. Wilde savonds nog een product aan mijn bestelling toevoegen, makkelijk contact gehad en direct oplossing aangedragen. Spullen netjes dag erop geleverd. Goede kwaliteit, heb niets aan te merken.

parfait

excellente qualité. livraison rapide

excellente

REACTIF

Livraison rapide. Si question, réponse rapide également. Petite erreur sur une livraison mais très bon suivi et corrigée.

Superbe

Super rapide et bien emballé, le nouveau silencieux va niquel ! Merci encore

Fast, reliable and good price

Ive ordered many times parts to my project, every time delivery has been really fast. Good parts in good price!

Snel geleverde bestelling.

Ik had een nieuw tankembleem voor mijn BMW besteld wat snel geleverd werd. Tevens werd ik goed op de hoogte gehouden van track en trace. Bij ontvangst voldeed mijn bestelling volledig aan mijn verwachting en als verrassing ontving ik nog een extraatje voorzien van een persoonlijke groet met balpen geschreven. Persoonlijker in dit digitale tijdperk kan niet!!

Proper decent company and guys to deal with 100%

Great items and clearly laid out. easy to use app. always replied to emails. super smooth. super smooth delivery... will be using more in the near future. Keep up the great work. Al

Perfekter Service

Immer schnelle und zuverlässig