schneller vesand hat alles gepasst

Hab Ersatzteile für meinen Helm bestellt. Von der Bestellung bis zum Versand alles spitze und reibungslos abgelaufen.

Immer sehr zufrieden

Hab schon paar mal was bestellt und war bis jetzt immer sehr zufrieden. Der Versand war immer schnell und wenn es mal probleme gab waren die durch den freundlichen Kundenservice schnell geregelt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling is prima gegaan! Goede prijs, snel verzonden en snel ontvangen.

Snel in huis en goed verpakt

Gewoon zoals het hoort

Schnelle Lieferung

Alles bestens geklappt und die Waren ist schnell und korrekt eingetroffen.

Gewoon perfect

Tarozzi schakelset enkel verkrijgbaar met alu voetsteunen bij caferacer shop.

Snelle en correcte service.

perfect

longer delivery time due corona issue, but all is OK

Shipping takes months..

I placed 6 orders fron six companis in beginning of april. All others have arrived weeks ago. Still no sign yours.

• Would you recommend us? No

Easy and fast delivery

Quite fast delivery of my order. I was looking for these items for a while.

De belofte om de bestelling de dag erna te leveren is bij lange niet gehaald.

De belofte om de bestelling de dag erna te leveren is bij lange niet gehaald maar voor de rest alles prima.

bonne transaction

objet conforme,emballage sérieux,envoi rapide.merci

Tevreden van de producten, maar....

Ik koos voor deze website door hun reclame ‘voor 21u besteld morgen in huis’. Ik bestelde de artikelen op maandag en kreeg ze op vrijdag. Ik begrijp volledig dat het nu, tijdens corona, heel druk is bij post nl. Waar ik me aan erger is het feit dat mijn pakje pas dinsdag verstuurd is, terwijl ze reclame maken dat dit de zelfde dag nog gebeurt als dit voor 21u is. En dat was zo in mijn geval, de artikelen waren zelfs in stock! Een dag verschil waardoor mijn pakje misschien vroeger geleverd zou zijn zodat ik mijn afspraak bij de monteur niet zou moeten afzeggen. Opzich geen probleem, ik heb alsnog mij pakje ontvangen, en mijn afspraak verzet. Het gaat me om het principe. Als je met zo iets uitpakt en reclame maakt, dan moet dit ook volledig in orde zijn. Dit maakt het ook aangenamer voor mij als klant.

Voldoet geheel aan verwachtingen

Snel verzonden, product zoals beschreven.

Super in communicatie

Tof bedrijf

Eerste keer is goed bevallen, kan ik niet van alle 1e keren zeggen....

In mijn zoektocht naar betaalbare accu powertools kwam ik de Ryobi set tegen op Caferacerwebshop.com tegen. Ondanks dat ik geen Caferacer ben of wil worden toch maar besteld. Met mijn Honda F6c Valkyrie ben ik een echte Cruiserfanaat. Gelukkig hebben ze daarvoor choppershop.com! Anyways, ondanks Covid-19 snel geleverd. Goede communicatie en fijne transporteur (DPD) Waarom geen 10? omdat ze in Groningen zitten en ik niet effe langs de shop kan gaan. Ik haat webshops. Maar hey, het is 2020. Local shops zijn ondanlks alle support die ik geef aan het uitsterven

Netjes overzichtelijk en genoeg keus

Zoals hierboven staat enige minpunt is als ik iets in mijn winkelpanden zet om vervolgens een dag ofwat later verder te gaan krijg je een mail van vergeet niet iets da hoeft voor mij niet zo. Verder top.

Levering laat 14 dagen op zich wachten

Ondanks dat er vermeld werd dat de levering binnen 2 dagen uitgevoerd werd, wacht ik nu al 14 dagen. Mogelijks dat dit niet aan CafeRacer ligt, maar eerder bij de pakjesdienst. Ik wacht verder ongeduldig af ........

very good will use again

great staff, very helpful very quick delivery, great product.

Duidelijk en snel

Duidelijke webshop en producenten zijn goed omschreven. Snel geleverd en goede communicatie over de status van de bestelling!

Heel goede service

goed verpakt, snel geleverd

SERIEUX ET RAPIDE

Bonne description du produit. Bon rapport qualité/prix. Livraison rapide et soignée.

Aanrader

Super snelle levering en leuk persoonlijk bericht erbij.

everything as it should be

Easy to order and fast delivery

Gut und schnell

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 Beckerweg

Groningen 9731BK