Achat d'un ensemble de tubes pour créer un échappement sur mesure

Je suis globalement satisfait de mon achat néanmoins pour un tube d'échappement je l'imaginais galvanisé , pas plus grave que ça , j'achète une bombe de galva à froid ça devrait le faire merci

Mooie producten voor een goede prijs.

Prima kwaliteit voor een goede prijs. Alles wordt vlot geleverd uit voorraad.

Very pleased first time customer

great site and products.Quick response and very good prices.Will continue to buy here.

Snelle levering, geweldige kwaliteit.

Mooie producten van de juiste kwaliteit. En snel geleverd!

Easy and Quick delivery

Big selection of goods

Prima service, snelle levering.

Artikelen op de website zijn duidelijk omschreven en het assortiment is zeer ruim. Wel wat moeite om bij elkaar horende producten bijeen te vinden, zoals handgrepen met merk matchende stuurgewichten/spiegelbevestiging en merk matchende koplamp-oren. Zoeken op merk werkt dan ook niet optimaal (vind ik). Toch zeer plezierige webwinkel! Aanrader.

Goede webshop

Alles goed alleen de levertijd die stond aangegeven klopte niet

Gemakkelijk overzicht en zoekfunctie, snelle logistiek.

Leuke app, gemakkelijk overzicht via de menu’s en sub menu’s. Enig minpuntje is dat het gamma niet 100% uitgebreid genoeg is, bv glasvezelband voor de uitlaat, iets dat nochtans typisch cafe-racer stijl is vind ik niet. Of dit ligt aan mij dat ik het niet terugvind. Verder zou het gamma nog iets uitgebreider mogen zijn. Bv schokbrekers. Verder is niet alles in voorraad, maar dit kan aan de corona situatie te wijten zijn. Verder hele goeie logistiek, snel verzonden & snel bezorgt. Top

Snelle levering en mooie spullen!

Omschrijving correct en duidelijk. Zeer snel in huis, ondanks de crisis. Goed op de hoogte gehouden. Mooie producten en goede pasvorm.

Good, exact as allways

Allways good quality

Topshop!

Al een paar keer onderdelen besteld en alles wordt steeds supersnel geleverd. Aanrader!

PERFECT !!

arrivé rapide bon produit !!!!!

Product zo als omschreven

Prima product, handschoenen vallen voor mij iets te klein uit. Ondanks de meetcurve, waarbij deze aangaf dat ik deze maat moest nemen.

Very good and great experience shopping at CRW.

The monza gas cap by Motone fits perfect. The deal was a happy moment. And it make my Triumph Street Scrambler look so good and whit a vintage touch.

excellent

Rücksendung aus Deutschland

Hallo zusammen, Ich finde es schade, dass man keine Benachrichtigung aus Holland bekommt, dass eine Retoure aus Deutschland nach Holland selbst bezahlt werden muss. Musste 15,99€ bezahlen um mein packet an euch zurück zusenden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

onjuist advies gekregen

ik heb onjuist advies gekregen en kon mijn goederen daarna ook niet retour sturen. Ik ben er dus niet tevreden mee.

Super service,snel geleverd

Prima product en snel geleverd.Top.

Geweldig product en persoonlijke service

Product werkt zoals het hoort of zelfs beter en bij openen pakketje zat er een persoonlijk geschreven sticker bij. Zijn echt de kleine dingen die een aankoop bijzonder maken. Sjapoo

Netjes verpakt, prettige communicatie

Ziet er goed uit. Zorg voor het product en een informele leuke communicatie

Super winkel!

Heb nu meerdere malen iets besteld via CafeRacerWebshop.com en bij elke order een persoonlijk bedankje voor de bestelling achterop een van de bij geleverde stickers. Ze houden uitstekend contact en geven goeie updates over je bestelling, super service en uitstekende producten! Zeker aan te raden!

aucun problème matériel commande de qualité

kit échappement 38MM matériel de bon qualité

Excellent service

Great assortment of parts and goodies. And the staff is really on point when/if you have issues with parts.

Goede webside, veel keuze, snelle levering

I received an email after I made an order. ( We don't ship to the USA) . The did refund my order

You have a very nice website. I wish we could do business.

• Would you recommend us? No

1 Beckerweg