Bestens

Qualität, Lieferzeit und Abwicklung perfekt.

Unkompliziert und schnell.

Alles ok, bis auf eine kleine Farbabplatzung. Aber kein Grund für eine wirkliche Reklamation.

High Service Low Pricing

Goede ervaring

Heb goede ervaring ondervonden bij Caferacerwebshop,keurig geleverd en niet al te duur Product was snel geleverd en paste perfect Daarbij vond ik het handgeschreven bedankje ook wel iets hebben,dat maakt het net iets persoonlijker dan als het getypt is.Keigoed! Bestellen zal ik zeker weer gaan doen bij deze webshop

Everything for your racer

Good site for your racer... no news for my request to take back 1 of my purchase and shipment cost could be fairly offered as way of improvement and customer satisfaction

Duidelijk snel en simpel

De app is een leuke toevoeging

Goede producten , niet altijd leverbaar

Mooi aanbod , maar de beschikbaarheid van de onderdelen klopt niet altijd. Een band die beschikbaar stond op de app was uiteindelijk niet leverbaar.

Altijd goeie service en korte levertijden

Altijd goeie service en korte levertijden

Altijd netjes optijd bezorgd

snel en correct, zoals het hoort !

Goede prijs, snelle levering en nog wat stickers gekregen. Top!!!

Snel en duidelijke levering

Snelle levering overzichtelijke site

Echappement scrambler

Très bonne qualité et livraison rapide

Goede service en antwoord op vragen.

Ik had 2 producten op het oog. Over beiden aanvullende info gevraagd per mail. Snel en goed antwoord gekregen. Binnen een paar dagen had ik 1 van beiden binnen na de bestelling.

Vlugge verzending

Eerlijke website zeker aan te raden!

Supper service, altijd correcte leveringen alles mooi op tijd geleverd gewoon top!

Pas mal

Livraison rapide. Tarif trop élevé pour certaines pièces. Une demi étoile de plus pour les stickers, et une autre pour la petite intention au verso.

fantastisch

veel materiaal en onderdelen te koop. Heel handige site. Enige negatieve puntje ... ik spendeer teveel geld bij jullie :-p

I am just delighted

As an beginner motorcycel builders/modifiers Me and my brother are Overjoyed with your website/company. We have found everything that We needed for our project (so far) from your website. The prices are good and the delivery is swift.

parfait

nickel

Top service , top produit

Commandé un superbe garde boue arrière custom. Livré très bien emballé. Je recommande..

Miserabler Service!

CafeRacerWebShop scheint nicht daran interessiert zu sein dass Kunden dort bestellen. Bei meinem Bestellversuch wurden (obwohl über 150,- € Bestellwert) Versandkosten ausgewiesen. Auf meine Nachfrage wieso das der Fall wäre, wurde ich gebeten mitzuteilen, welche Lieferadresse ich angegeben hätte. Das habe ich umgehend getan, seither habe ich keine Antwort mehr bekommen. Allgemeiner Erfahrungssatz: Firmen die bereits vor der Bestellung durch miserablen Kundenservice glänzen sind bei möglichen Problemen nach dem Kauf völlig untauglich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

A recommander

Très bonne réactivité les pièces commandées ont été livrées en 48 heures, elles étaient conformes à la description

Snelle verzending

Prima prijs en snelle verzending

1 Beckerweg

Groningen 9731BK