Zoals altijd perfect.

Product ok en alles verlopen zoals het moet.

Lieferung Produkt perfekt 👍

Sehr gut

Altijd goed! Beste webshop

Super goed bedrijf. Altijd alles netjes en snel geleverd. En ze hebben passie voor wat ze doen.

Ruim aanbod voor prima prijs

Uitstekend geholpen

Support de plaque immatriculation

Bonjour site sérieux reçu rapidement et produit correspond à mes attentes

Alles wat de CafeRacer nodig heeft!

Goede app, mooie spullen. Grens van verzendkosten mag van mij omlaag. Persoonlijke noot bij bestelling kan zeker waarderen. Ga zo door boys and girls!! Houdoe, Ray

Très bon shop et produits parfaits

Très satisfait de toutes mes commandes. Site agréable, livraison dans les délais. Bravo.

Uitlaat wrap snel geleverd en het ziet er allemaal goed uit! Leuk bedankbriefje erbij met 3 stickers, toch een leuke attentie!

Very professionals

From the begining, everything was easy but at the same time professional. The Web site is simple and easy to manage, the payment method is safe and you can pay your order in different ways which it also helps. The order arrived perfectly packed and very fast. I will choose you for sure in the future for my next purchases. Bedankt en tot volgende keer

in orde, jammer genoeg maar 1 plaat

Waarschijnlijk zelf niet goed opgelet bij het bestellen. Twee metalen zijplaten gewenst, er bleek er maar 1 voorradig want de site gaf later aan dat deze niet meer leverbaar was. Het antwoord "als je nog eentje wilt moet je er nog eentje kopen" daar had ik dus niets aan. Aan de totaalprijs had ik het kunnen zien. Dus op zoek gegaan naar een tweede, die vond ik uiteindelijk ergens anders. 1/2 ster minder vanwege het antwoord op mijn vraag dat ik toch bijna zeker wist dat ik er twee had besteld. Beter opletten volgende keer dan maar.

Fast!!

Living in Denmark. Order shipped same Day as placed. 4 days later the pakage arrived. Will definetly shop here again.

Super produit livré rapidement avec un service client super !

Rien à redire vous êtes super !

snel en correct

Snel en correcte levering. Artikelen zijn prima zoals beschreven op de site.

Rapide, efficace, bonne qualité, bonne description.

Description parfaite des articles et livraison rapide même pendan le COVID19. Je suis très satisfait

15 € verzendkosten weggegooid

Ik bestelde Passenger Footpeg Deletes voor 24,95 €. Helaas pasten ze niet omdat de spindel veel te kort was. 5,95 € verzendkosten én 8,95 € retour kosten. Bijna 15 € verdampt terwijl artikel niet past. Bij een betere retourregeling zou ik er wel weer bestellen.

Goede service,snel geleverd,top kwaliteit!

Altijd tevreden!

makelijk bestellen en snelle levering

goed geprijsde artikelen en snelle levering zoals ik van caferacer webshop bent gewend.

Gut

Als erstes bestellte ich mir einen helm, welcher nach drei tagen angekommen ist, was ich bemerkenswert fand. Nun aber warte ich seit 3 tagen vergeblich darauf dass ich dir Versandbestätigung bekomme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr freundlich

Gute Produkte sehr kompetent und Man kann immer was am Preis machen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bon site et une super réactivité.

C'est la première fois que je commande sur caferacerwebshop et je recommanderai d'autres pièces si j'en ai besoin car les pièces que j'ai reçu sont super et la qualité est là. De plus une très bonne réactivité car j'ai reçu mon colis en 5 jours et avec une petite attention sympa à l'intérieur me remerciant d'avoir commandé. Bonne expérience. Cordialement

Première commande et rien à dire

Pièces conformes à la description Délais de livraison rapide et suivi du colis par le transporteur au top Je n ai pas mis 5 étoiles car il me fallait une pièce en deux exemplaires et il n y en avait plus Qu une mais bon ça ne change en rien la qualité du reste

Degelijke beugels, maar afwijkende maten

De beugels zelf zijn gemaakt van een degelijk metaal. De lak is wat aan de zwakke kan en raakt snel beschadigd. Voor mijn voorpoten (41 mm) heb ik beugels besteld van 38-42 mm. In de praktijk geldt dat het meegeleverde rubber netjes past, maar uitpuilt als de beugels worden aangedraaid. Om dit te voorkomen heb ik tussen de beugel en klem een extra bus gezet. Het probleem is hiermee opgelost. Houdt er dus wel rekening mee dat e.e.a. aangepast moet worden.

hat super funktioniert

Alles bestens

Au top 👍👍

Commande bien emballé, reçu rapidement et avec un petit mot qui fait plaisir. Je recommande sans problème. Merci

1 Beckerweg

Groningen 9731BK