Zu 80% erfüllt

Grundsätzlich ist zu sagen, dass sie einen guten service bieten mit schneller Lieferung. Leider musste ich die Erfahrung machen, dass die gelieferten Teile nicht gepasst haben, da Befestigungsteile in der Grösse vermischt waren und ich es manuel mechanisch anpassen musste. Ebenfalls ist zu bemängeln, dass Befestigungsschrauben für Scheinwerfer oder Tachos oder Armaturen nicht mit geliefert werden, die meines Erachtens dazu gehören.

Snelle levering en goed product

Een carterontluchtings filter besteld en deze is van hoge kwaliteit. De levering ging snel ik had het de volgende dag al binnen.

Tjrs très satisfait

Delà plusieurs commandes et tjrs parfait et rapide

Schnell, gut, günstig

Was will man mehr. Sehr transparente Abwicklung.

Top ! Very good !

Perfect !

Livraison dans les délais annoncés, emballage très soigné,la pièce correspond exactement à l'attendu

J'avais besoin d'un démarreur de rechange pour ma BMW R60/6. J'ai trouvé la pièce au meilleur tarif sur Café Racer Web Shop. Aucune difficulté à monter, s'adapte parfaitement en lieu et place du démarreur d'origine.

Goede spullen en snelle service

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd naar tevredenheid. Daarbij wordt ik altijd vrolijk van het handgeschreven kaartje.

Groot aanbod, scherpe prijzen.

Prima, shoppen hierzo. Hebben alles wat mijn hartje begeert. En ook voor de prijs hoef je niet verderop te gaan. Ook goede communicatie via de mail.

Information was not always accurate about shipping time. In any case, customer service was always available for information.

Snel en netjes afgehandeld

Diverse bestellingen gedaan en soms door een foutje van mijn kant wat terug gestuurd , altijd alles netjes en snel afgehandeld.

Ik vindt de stickers een leuke geste ! (ga zo door) En alles snel in huis.

Wirklich klasse!

Eine tolle Website. Ein super Angebot. Ein einfacher + schneller Bestellprozess. Alles pima!

gute Qualität

sehr zufrieden

Spijtig dat je alles terugvind op Aliexpress ,veel goedkoper.☹

Spiegels zijn van hardallumium, trillen altijd los...

Perfekter, freundlicher Kontakt.

Ware Bestellt, nachgefragt bezüglich Lieferfrist, sofort Antwort erhalten. Perfekt, so müssen Online-shops funktionieren.

Always great

Always great quality. Fast and simple.

Prima, snelle service. Goed prijs kwaliteit

Prima, snelle service. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Acewell 2853 - Already Used

After unpacking the package (Acewell 2853 meter), it is distressing to note that the meter had already been unpacked and assembled. It is not the first time that this happens to me and it is a pity that they do not check the return of the parcels.

Snelle en goede service bij vragen of moeilijkheden bij bestellingen. Heel fijn!

Altijd goed

tot heden nooit problemen ervaren, product als beschreven, degelijk verpakt en snel bezorgd. +++

Service au top

Produit reçu très rapidement. De bonne qualité, à voir dans le temps.

Snel en goed verpakt!

Goed verpakt en snelle levering! Alles perfect in orde!

Altijd positief en goede service

Positief zn goed bereikbaar indien je vragen hebt.

Perfecte leveringen goeie updates

Overzichtelijk platform, Super qua service .

1 Beckerweg

Groningen 9731BK