Prima service en vriendelijke medewerkers, ik kom zeker weer even langs als ik nog wat onderdelen nodig heb ;-)

snelle levering en prima spul

Zoals de in de titel beschreven en een prachtige kalender 2020! Met name de maand Juni :-)

Super shop, a lot of parts

perfect

Schnell und unkompliziert

Gute Auswahl im Webshop, mit ausführlichen Beschreibungen. Ware exakt wie beschrieben, gute Qualität und schnelle unkomplizierte Lieferung. Alles bestens, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent produit livré très rapidement

Les logos (BMW) sont conformes à la description et de grande qualité. La livraison a été très rapide. À recommander

Great shop!!! Quick replies and fast delivery! 5 stars

Just great!!!

• ¿Nos recomendarías?

Raask Rastanlage inkl. Rücksendung

Mega klasse. Zuerst eine wirklich schnelle Lieferung und gute Beratung. Rücksendung wurde extrem fix bearbeitet und anstandslos erstattet. Ich kaufe auf jeden Fall wieder. Super und Danke.

Prima. En snel in huis.

Mijn gele Yamaha staat op de kalender 2020 en de gekochte delen komen op mn huidige winterproject dus wie weet volgende jaar ...

Snelle levering, goed product.

Ervaring met de klantenservice liep wat stug. Ik had een vraag over een subframe en zitje welke ik voor mijn bmw R100RS wilde aanschaffen. Ik had het idee dat de medewerker niet terzake kundig was wat resulteerde in onnodig heen en weer mailen.... uiteindelijk het juiste advies ontvangen en het product besteld. Over de levering en de kwaliteit van het product prima tevreden.

Snelle levering, goed verpakt, concurrerend geprijsd en een persoonlijk bedankje

snel geleverd netjes verpakt handgeschreven bedankje zeer tevreden

mijn onderdeel snel goed verpakt gekregen, prijs valt mee en ik vind het handgeschreven bedankje altijd erg attent

Goede kwaliteit, snelle verzending

Derde keer bestellen bij caferacerwebshop en ook deze keer weer een product van goede kwaliteit en binnen minder dan een week geleverd in Ierland. Absolute aanrader

Zeer tevreden, snel geleverd

Een handleiding bij producten mis ik wel.

Snelle service, overzichtelijke webshop!

Duidelijke webshop met overzichtelijk foto's en informatie. Zeer snelle verzending

Sehr schneller und guter Service, gerne wieder!!!

Erste Bestellung funktionierte Tadellos. Danke,gerne wieder!

Perfecte service!

De bestelde spullen binnen 2 dagen binnen. Bij vragen dezelfde dag al antwoord, ook op zaterdag.

fast shipping and reasonable prices

perfect

snel geleverd en goed materiaal

Sehr guter Service und tadellose Lieferung

Erste Bestellung und gleich ein Problem mit der Kreditkarte im Ausland gehabt. Dank des schnellen Service konnte ich meine Bestellung mit Paypal abschließen und das Paket wurde sofort rausgeschickt. Die Lieferung was in tadellosem Zustand. So wie es sein soll. Definitiv wieder.

good

Fast shipping, reasonable prices, sufficient quality good customer experience

tevreden

goede en snelle service

Großartiges Service, blitzschneller Versand

Habe zum erstenmal beim CafeRacer Webshop bestellt und bin vom Angebot, den Preisen und vor allem dem blitzschnellen Versand begeistert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

good shop, fast shipping... will come again

YEEEEAAAH!

Goed en snel

Wat wordt er niet begrepen aan goed en snel??

Colis reçu dans les temps

Commande reçue dans les délais prévus, emballage en bon état, les accessoires commandés correspondent à mes attentes.

1 Beckerweg

Groningen 9731BK