super

super tres vite livrer et pas de probleme avec la piece fournie je recommande ce site continuer comme sa

Fehling Stummellenker, bis auf die Schrauben alles in Ordnung.

Schnell und zuverlässig versendet.

Geen reactie

Iets besteld dat op voorraad zou zijn. Komt nooit binnen en krijg geen reactie op (meerdere) e-mails en zelfs geen geld terug. Paypal moet nu ingrijpen. Wat een trieste tent!

Goed spul , snelle levering

Lekker snel geleverd en precies wat ik bedoelde , En het doet wat ik er van verwachte , dus ,TOP .

Efficace et rapide

tolle Erfahrung!

Super Produkte, schnelle Lieferung und immer up2date was mit der Bestellung passiert!

As it should be

Read the title people ! Perfect delivery. Fast, well packaged, done. Buy here for f***'s sake.

Prima vlotte levering en makkelijke website

Top service snel goed

Goede service, Leuk handgeschreven bedankje op de sticker die in de doos zat. Ga zo door. Groet Eelke Rijpstra

Niet bereikbaar

Had dempers besteld , maar toen ik betaald had zag ik dat het de verkeerde maat was !!! S morgens vanaf 8:30 gebeld . Maar gehoor 8:45 9:00 9:15 9:30 . Om 10:00 kreeg ik het bericht dat het verstuurd was !! Jammer

Fast delivery and everything I ordered

Very quick to answer email questions and super fast delivery of all the parts I ordered. I'll definitely be back.

Super goed

S-avonds rond de klok van 20:30 uur en tank besteld en smorgens om 11:00 uur geleverd. Ongelooflijk hoe ze dit voor elkaar krijgen. Goed verpakt en volgens beschrijving geleverd.

Excellent service

Good service fast shipping . I'll be back for more parts

helmmaat niet meer beschikbaar

De mededeling dat mijn helmmaat niet meer beschikbaar was liet zeer lang op zich wachten terwijl die op de site zogeheten nog beschikbaar was. Er werd een alternatief aangeboden, maar de kleur vond ik niet mooi. Heb dezelfde helm wel bij u aangeschaft, maar in een andere kleur. Die levering verliep bijzonder vlot.

Super god og indspirerende gode billeder

Super rapide merci

Boutique sérieuse ,je recommande . Cordialement

Goede snelle service, prima communicatie.

Snelle levering en goed verpakt.

Snel en helemaal prima!

Snelle verzending, netjes op de hoogte gehouden middels mail. Product was dikke prima voor de prijs. Kortom mijn ervaring was erg goed!

Snelle levering met een persoonlijke bedankje

Snelle levering van het door mij bestelde tank cure producten. Duidelijke gebruikershandleiding en een stikker met een persoonlijk bedankje.

excellent rapport qualité prix. livraison rapide, à recommander!!!

excellent rapport qualité prix. livraison rapide, à recommander!!!

Alles Super

Tolles Teil, schnelle Lieferung alles problemlos gelaufen.

Goed en snel

Snelle zending

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire