Super schnelle Abwicklung!

TOP!

Mijn artikel was niet voorradig, maar werd super op de hoogte gehouden van de oplossing hiervoor

Goed product, schappelijke prijs

Goed kwaliteitsproduct voor een nette prijs. Correcte levering .

Zeer tevreden over de snelheid.

Zeer goede ervaring,na de bestelling geplaatst te hebben was het bestelde artikel snel verzonden.

Quick, efficient & great customer service

Thank You guys, Great products and great customer service

gg

for workshop not intresting ,becouse you don't have discount sistem.

• Would you recommend us? No

Chinese meuk

Chinese meuk

Geweldige winkel met super kennis

Erg veel spullen doe ik graag zou willen hebben. Een snoepwinkel voor de motorrijder. Ik heb een complete front voor mijn motor gekocht en ze hebben me super geholpen. Stuur, koplamp, beugels, knipperlichten en attributen waren binnen een paar dagen al bij me binnen. Lekker werken zo! Heel hartelijk bedankt voor de goeie service. Ga zo door!

Very good

Very good product

In 1 woord......Geweldig

Goede service Snelle levering

Duidelijk

Leuk en handig met sleutelen

Quick delivery good description of products

The web sight is well laid out and they have a good range of quality products. I would recommend to anyone

Snelle correcte vriendelijke service

Fijne snelle correcte levering

Conforme o descrito

Encomenda conforme o descrito no site. Um pouco demorado o envio.

Bon site

Article parfait

excellent.

very good can not fault.

Aucun problème

Pas de soucis particulier. Commande OK Réponse à mes questions OK

Snelle levering en alle materialen netjes verpakt. Perfect.

Meine Bestellung kam sehr schnell an und bin sehr zufrieden mit dem produkt

Gute Erfahrung gemacht

Supper efficient

Good material and the back-office people are super efficient. Good experience. Best regards

Nervig

Ich habe drei mal meine Bestellung stornieren müssen da entweder was falsch gelaufen ist oder einfach weil der Mitarbeiter meinte das es so „einfacher“ wäre. Dann wurde einmal noch meine Bestellung storniert ohne das mir irgendwas gesagt wurde und einer der Artikel war garnicht lieferbar obwohl auf der Website stand „auf Lager“ das hat man mir aber erst nach zwei Wochen gesagt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Verzending goed maar geen flexibele instelling

Ik woon op steenworpafstand van Groningen maar mocht niet de spiegel die ik wilde ruilen terugbrengen en een andere uitzoeken. Moest perse per post. Dus heb ik de spiegel teruggestuurd en elders een andere gekocht. Jammer want ik wilde ook graag een bagagesysteem van Unit Garage bekijken maar dat ga ik ook niet per post regelen (kost meer dan 850 euro namelijk en dat wil ik vooraf wel graag bekijk).

Sehr gute Erfahrungen

Selten, bzw. noch nie eine so schnelle Lieferung erhalten und wurde ständig über den Verlauf der Sendung informiert. Ordentlich verpackt. Gerne wieder.

Goede en snelle service

Snelle levering, product precies als omschreven

Als boven omschreven

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire