Uitstekend!

Prettige webshop, super snel geleverd!!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Parfait

Commande facile et rapide, je recommande

Excellent service

Had to replace a Joost box. They helped me really fast. Also, the shipping is rhe fastest Ive seen in motorcycle shops. Great job

Goed product, snelle levering

Ik kon op de website snel vinden wat ik nodig had. Het geleverde product voldeed aan de verwachting voor een schappelijke prijs. Levering was vlot

Super snelle levering en goede service

Heb nieuwe bar end mirrors en wat ander klein spul besteld. De levering was super snel, producten waren prima in orde. Prima service dus.

Bon achat ...

Achat reçu dans les temps et conforme à mon attente. Je recommande ce site en ligne

Top hele snelle levering

Verbasend

Ik kreeg het pakket in goede staat binnen en snel geleverd. Ze bedankte me op een stikker wat bijna geen andere webshops doen

Parfait

Produit dispo, suivi et réactivité au top. Livraison rapide et soignée.

Fast efficient service.

Good range of products.

buona esperienza

mi sono trovato molto bene, lo consigli spedizione flash

Easy to navigate website, bargain price for new exhaust.

Looking for new exhaust for 42 year old Suzuki, came across CaféRacer website, found a V&H system at a discounted price and ordered it. Was concerned about possible Brexit effect on delivery from NL to Channel Islands. No problems though, arrived safely. I was able to track the delivery on line. Recommended.

Bei Problemen wird geholfen

Das erste Paket kam nicht an. Habe problemlos Ersatz bekommen

Goed, snelle levering

Ik vind het het een fijne webshop. Ik zoek ook specifiek de verkochte niche-producten. Aanbod van merkartikelen, maar ook chinese import wanneer iets niet teveel mag kosten. Maar dan wel morgen in huis. Terugsturen en geld terugkrijgen is ook geen probleem.

Product als omschreven

Superbike stuur besteld en een paar dagen later binnen gekregen. Netjes verpakt en zonder beschadigingen. De motor is weer wat mooier geworden!

snelle verzending volgende dag geleverd

Expédition très rapide

Est de bonne qualité

Alles gut geklappt!

Snel en goede service

Snelle levering en altijd goede service

Excelente. Rápido e tudo em ordem

Very good and very profissional

Zonder problemen een nieuwe set motorspiegels opgestuurd gekregen nadat er één brak bij de montage. Contact was prettig en snel, na één dag de nieuwe set al binnen!

Fast delivery and quick replies to email enquiries.

Fast delivery and quick replies to email enquiries.

Gewoon goed en attent

Snel, attent en goed

Mooi spul

Keurige afhandeling van de bestelde onderdelen. Goed beschermd ingepakt, snelle levering. Prima adres.

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire