As always, great

Already ordered at this page a couple of times and they always delivered what I expected. Unbeatable prices, great offer and easy delivery.

Zeer goede ervaring met CafeRacerWebshop

Zeer snelle levering en alles perfect in orde, doe zo verder jongens, groet, Jean.

Sehr gute Produkte in einem vorbildlichen Online-Shop

Sehr sehr schnelle Abwicklung und Lieferung. Das Produkt so wie beschrieben und in 1a Qualität.

Uitstekende service

wel lekker

wat gekocht, niet duur en snel geleverd. lekker toch, staat bij de favorieten.

Super Internet-Seite ,einfach in der Handhabung

Alle i.o

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Klasse Material, leider Corona bedding lange Lieferzeit.

Sehr guter Kontakt, gute Kommunikation. Man ist immer auf dem Laufenden

Very good experience.

Recommend to everybody.

heel tevreden

vorige week hoesjes besteld, snelle levering, puike kwaliteit van de goodies.

Precies zoals advertentie, past perfect

Snel geleverd en netjes verpajt. Onderdelen pasten perfect

Zeer snelle en vriendelijke afhandeling.

Ik had tot driemaal toe de bestelde spullen binnen 24 uur in huis. Met een bedankje voor de bestelling. Klantvriendelijkheid bestaat gelukkig dus nog! Oh ja, het zijn ook nog prima producten!

Top Internetseite und Produkte

Super Produktpalette und sehr hilfreiche Beschreibung (gelegentlich mit Bildern). Bisher bestellte Ware in super Qualität. Allerdings war der Versand mit über 10 Tagen sehr lange. Eventuell war dies auch Covid und dem vielen Schnee geschuldet. Die nächsten Lieferungen werden es zeigen.

Very GoI’d

I bought some electrical products and they were shipped within the day. After 2/3 days they arrived. Very well

• Would you recommend us? No

Greate

good service quick help

Großartiger Kundenservice - sehr responsive ! :) gerne wieder !!

Super schnelle Lieferung und gute Auskunft der Mitarbeiter. Top !

netjes opgelost

Lang moeten wachten op mijn eerste bestelling, doordat één onderdeel niet voorradig was. Uiteindelijk netjes opgelost en tweede bestelling de volgende dag geleverd. Goede service!

Afhandeling bestelling goed, levertijd erg lang.

Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest, en ik heb echt heel vaak wat besteld, maar volgens mij heeft men van koeriersdienst gewisseld, want mijn bestelling is wel heel lang onderweg, trouwens nog steeds niet geleverd.

Alles top!

Alles prima verlopen. Ik houd deze webshop zeker bij.

Lang op mijn spullen moeten wachten.

De bestelde onderdelen zijn van goede kwaliteit, op de website stond "voorradig" 2 weken na het bestellen heb ik gebeld. Er is een deel levering van de bestelling gemaakt, de tarozzi risers hebben 5 weken nodig gehad om na de bestelling geleverd te worden. De voorradige spullen waren na het bellen relatief vlot in huis. Aan de telefoon zijn de medewerkers erg vriendelijk. Men moet alleen sneller acteren als iets niet voorradig is om te besluiten een deellevering te sturen en contact met de klant opnemen, dit haalt irritaties weg.

Extremely slow shipping.

Will not use shop again until more shipping methods are available. The PostNL used 6 days to sort and ship out of NL terminal:-(

• Would you recommend us? No

Goeie service

Probleempje met een elektronisch onderdeel werd zeer snel opgelost en onder garantie.

Vriendelijk geholpen en snel geleverd

Ik heb een set uitgebreid waarvan ik de eerste besteld had in 2018. Mijn vraag over deze eerste set werd zelfs binnen 24 uur beantwoord. Nu nog alles monteren. Maar door deze service gaat dat best goedkomen.

If shipping was not expensive, very good.

Your have good and many many products but your shipping is extremely expensive and to make it worse takes forever to arrive, and it’s not because of COVID as I have been buying from you for at least 5 years, unfortunately I always try to find elsewhere and buy from you only when I have no choice because of thus shipping issue!

Doen wat ze beloven

Producten als omschreven en op tijd geleverd.

Top in allen Bereichen

Nachdem ich das Paket geöffnet und ausgepackt habe ich noch eine Nachricht entdeckt. Ganz unten im Paket ein persönliches und von Hand geschriebenes "Danke" auf der Rückseite der Sticker Finde ich cool das man sich noch so um einen (Erst)Kunden bemüht. Danke auch!!

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire