Bestellung und Abwicklung bis Zustellung schnell und unkompliziert ganz Super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De problemen met de koeriersdienst werden op proffesionele manier opgelost.

Beste webshop van NL!!

Ze reageren snel op je e-mail en vragen en komen beloftes na. Mijn bestelling welke ik op vrijdagavond rond 20:00 besteld had, had ik zaterdag gewoon binnen. Waanzinnig. Geweldige service en scoren voor mij een dikke 10/10!

super

snelste toezending ever.

super service

top ervaring

"Pippifein"

Alles Wunderbar!!

site serieux

très satisfait de CafeRacer rapiditè du traitement et de l envois de la comende mais colis pas reçue a ce jour par le trasporteur DPD ?

Gave koplamp, mooie prijs en snel geleverd

Positieve ervaring, zo hoort een webshop te werken!

prima snel geleverd goede prijs goed in gepakt zeer te vreden

Super service

Super service provided. Ordered on a Thursday and received the package in Denmark on Tuesday. Thanks :-)

Fast postage!

Great! Keep up the great job!

Envoi rapide et soigné

Nous retravaillerons avec vous, soyez-en sûrs ! Vous pouvez nous visiter sur www.sudestautomoto.com

Duidelijk , snel en goede afhandeling.

Ik heb een goede ervaring gehad met deze website.

First experience

I purchased some items for my custom motorcycle project. The delivery (international within EU) was fast. The items were really great, better than expected, and for a resonable price too. Some are found at other webshops at a (somewhat) higher price. I will definitely purchase parts from you in the future.

Zeer goed en snelle levering

Snelle service tegen een goede prijs

Spullen werden snel bezorgd, met een persoonlijke noot erbij. Goede service; zou hier zeker nog eens bestellen.

Supersnelle ontvangst

Reeds de volgende dag werden de goederen geleverd

Goed en snel!!!

Zie hierboven...

Gewoon Goed

Niets op aan te merken, snelle levering en geen gedoe.

Bonjour, très bonne prestation de service, commande simple et rapide, très satisfait.

très bonne prestation de service, commande simple et rapide

Quick and responsive.

My first purchase and it was really a very good experience for me. I got an instant response on a product I purchased in the remark column. They were also swift in their shipment and I'm also glad to receive a high quality product. Thank you.

Rapide et efficace

Je n'ai que commandé un seul article pour le moment, cela ne me permet donc pas d'avoir le recul nécessaire. Néanmoins, j'ai été surpris par la rapidité avec laquelle j'ai reçu le produit souhaité.

Bestellung mit prima Service

Die Bestellung wurde schnell bearbeitet und mit einer prima Paketverfolgung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meer bestellingen gaan zeker volgen!

De ene dag besteld en de volgende dag mijn onderdelen al in huis. Alles netjes verpakt en een kleine bonus in de vorm van een leuk stickervel en een persoonlijke notitie in de doos. Het zijn zulke kleine dingen wat het net iets leuker maakt.

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire