parfait

livraison rapide Produit conforme et bien placé niveau prix

très bonne

super délai de livraison. délai très rapide et sérieux. Hélas la pièce n'est pas adaptable sur ma CBF600N de 2008.

Livraison rapide et bonne qualité de service

Pièces de qualité et service au top.

Gemengde ervaringen

Ik ben een aantal keren goed geholpen en heb kwaliteit voor een goede prijs besteld. Echter heb ik ook snelheidsmeters besteld voor 60 euro, terwijl deze (achteraf) via china voor 5 euro te koop zijn. Deze waren ook van slechte kwaliteit en een was er zelfs kapot, ik heb dan wel een vervangende opgestuurd gekregen. Bij een wat duurder artikel, de MoTone 3knops schakelaar, zaten geen knopjes. Omdat de klantenservice onbereikbaar was heb ik maar de knopjes los nogmaals moeten bestellen Nav deze recensie heeft het bedrijf contact opgenomen en excuses en vergoeding aangeboden. Alsnog top service! Dit zorgt ervoor dat ik mijn vertrouwen weer terug heb

Onvoldoende

Ik heb/had het idee dat bestel afd.en de financiële afd niet goed werkte. Daarom zit ik nu met 2 flacons voor 14.50 en moest ik nog 4.50 bij betalen . Veel heen en weer mails. Ik zal er 1 terug sturen naar Donkerbroek een dezer dagen.

Serieux, a l'écoute des clients

Suite a un probléme sur une commande, le service clients a été réactif afin de trouver une solution.

Preis/Leistung Top;Schnelle Lieferung

Kann ich ganz klar weiterempfehlen!!!

Ruim aanbod en supersnelle levering!

Zie boven

Uitgebreid assortiment en ruime voorraad.

Snelle verzending en goede webshop

Produit de très bonne qualité.

Boucle arrière en U commandée et reçue rapidement, la boucle est conforme à la description et de bonne qualité.

Awesome webshop

Good job from café racer web shop team, I’ve received the parts soon and everything was like expected. I didn’t give 5 stars only because I’ve receive one DNA filter without box that’s look like a bit older compare to the one with the original box.

Great very quick response

Great no problem very fast delivery to the uk definitely use again

Super rapide et prix compétitif du moins pour les particuliers

J’ai fait une commande via le magasin de moto situé près de chez moi. J’attends mes pièces depuis maintenant 3 mois. Pouvez vous faire le nécessaire afin de AMC moto reçoive ses/mes pièces. Merci

Conforme à la description et bonne qualité

Livraison rapide et bon produit de qualité. Conforme à la description

parfait rapidité et gentillesse sont au rendez vous

livraison tres rapide super produit (silencieux echappement scrambler) super site je recommande vraiment

Prima geregeld

everything is perfect

everything is perfect

• Would you recommend us? No

Zoals bij elke caferacer, past niet alles, geen probleem makkelijk te ruilen.

Gewoon super

Snel, correct, voorbeeldig! Aan te bevelen!

Zeer fijn bedrijf om onderdelen te bestellen

Komen afspraken goed na

heel goed

alles in orde

Alles gut - guter Service - super Ware

Guter und schneller Service und Top Ware. Amtliche Tankpads, gute Qualität. Danke an das CafeRacer Team.

duidelijke info en snelle levering

productomschrijving prima. levering uitstekend

Schnell

Super Qualität und schnelle Lieferung.

TOLLE ARBEIT, FAIRER PREIS !

Mein Sitz für meine BMW K100 sieht großartig aus und ist auch bequem! Liefer- / Fertigungszeit wie angegeben !

1 Beckerweg

Groningen 9731BK

+31(0)85 06 06 06 5

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire