wat ik besteld heb is top alles geleverd en op tijd top.

Prima rijlegging

Goede service en de gekozen rijlegging is qua maat ook helemaal goed.

alles in orde , presentatie, orderverwerking , levering : zeer goed

bij zoektocht naar een specifiek bit werd deze site aanbevolen en mooi gepresenteerd werd professioneel opgevolgd en op tijd geleverd , desondanks deze moeilijke tijden dank en het paard loopt super op dit nieuwe super bit

Snelle levering, goede producten

Vrijdag besteld, dinsdag al in huis. Producten waren netjes ingepakt en precies zoals op de site

Snelle service, Niet altijd kundig

Snelle levering en de klantenservice is goed te bereiken. Helaas was het verkeerde item opgestuurd. Na meerdere keren contact op te nemen met de klantenservice waren zij ervan overtuigd dat het juiste item opgestuurd was. Toch terug gegaan naar een Divoza winkel waar werd bevestigd dat het item niet klopte. Erg jammer dat niet iedereen bij de klantenservice weet waar die het over heeft. Gelukkig was retourneren erg eenvoudig.

Snelle levering en scherpe prijs

Ik zocht al een poosje naar een leuke aanbieding voor nieuwe stal schoenen. Bij divoza heb ik ze met 25% korting gevonden en meteen besteld. De volgende dag waren ze al geleverd. Erg tevreden met de service

Fijne winkel!

Het grote assortiment maakt dat je bijna altijd vind wat je zoekt, en bestel je het online dan is het de volgende dag in huis! Top!

2e keer een levering en pas weer dagen later binnen.

Voor de 2e keer een bestelling gedaan en weer werd de bestelling ongeveer een week later bezorgd. Die ik ook nog eens op kon halen bij een niet bekende supermarkt omdat meneer van de bezorging dacht dat wij niet thuis (wat wij dus wel waren) Kan gebeuren en zeker in deze tijd. Maar wel toevallig. Ik zou nog wel gewoon mijn dingen daar bestellen als dat nodig is.

Fast delivery to Spain

Clear communication and just enough to keep client up dated. Good packaging and clear invoice. Top class products.

als je een zadel meegeeft ter aanpassing dan krijg je het niet snel terug

ik vind het vervelend dat ik een zadel meegeef aan de aanpasser en er dan achterkom dat het zadel niet wordt teruggezonden. Divoza heeft geen enkele recht op retentie

Heb spullen online besteld, waren binnen 2 dagen geleverd. Prima.

Bij Divoza helder en duidelijk omschreven producten Bestellen eenvoudig En zeer snelle levering g

Snel en netjes geleverd

Snelle levering, netjes

Goed En snel

Fijne winkels Goede service snelle levering Prima producten Al 20 jaar tevreden klant

klantenservice positief

NIET RECENTE ervaring winkel: -veel personeel,maar niet aanspreekbaar voor de klant doordat ze met andere dingen(o.a kletsen met elkaar) bezig zijn behalve klanten. -bij drukte lange wachtrijen, veel personeel maar weinig beschikbaar zie boven(geen goede managing) -onvriendelijk,niet behulpzaam -geen goed advies RECENT: -klantenservice :vriendelijk te woord gestaan ,"behulpzaam"

Vriendelijke en hulpvaardig medewerkers

Na telefonische overleg werd er de volgende dag toch nog gebeld en gecontroleerd of pakketje was aangekomen.

Snelle service en levering!

Professioneel winkelpersoneel en snelle service via de webshop.

Zeer klantvriendelijk

Gebeld nadat product een dag later zou worden geleverd. Prima te woord gestaan.

Log bedrijf

Trage website. Veel ruiterkleding alleen verkrijgbaar in megastore maar die is bij mij niet in de buurt. Vaak kleur anders dan op de website. Veel artikelen in maar 2 kleuren verkrijgbaar terwijl er veel meer kleuren te krijgen zijn. Bij retour betaald de klant verzendkosten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.....

Super snelle bezorging en keurig verpakt met factuur

Goede en snelle levering van kwaliteit!

Het product werd heel snel geleverd en is natuurlijk van topkwaliteit! Ik heb kunnen genieten van een leuke korting dus dat was top!

Snelle levering en mooi product voor een fijne prijs

Voor het eerst een Mondoni broek besteld nadat mijn dochter deze in de winkel had gezien, eerst volgende werkdag de broek al in huis en wat een fijne broek, mooie kleur, fijn model en hij zit heerlijk! Nu hopen dat de siliconen lang goed blijven

Súper snelle service, alles geleverd!

Alles kwam 2 dagen na het bestellen al op de bestemming aan. Goede service!

Snelle en goede service en goede producten

Met alle producten die ik hier aangeschaft heb, ben ik erg tevreden. De snelle levering is ook erg fijn

Snelle bezorging

Fijne handschoenen, prima service