Fijne SERVICE

Goede en snelle ruiling gehad.

Slechte service

Bandages waren andere kleur op de site, ik kreeg ze binnen en ze waren veel feller in het echt. Ook was heb niet de volgende dag geleverd. Als oplossing voor de bandages kreeg ik dat ze de foto’s zouden aanpassen. Maar ja daar heb ik nu niks meer aan. Ook kom ik het retouren. Maar dan wel op eigen kosten.

Súper snelle service, alles geleverd!

Alles kwam 2 dagen na het bestellen al op de bestemming aan. Goede service!

Goeie service

Snelle bezorging

Ik had deze chaps al een paar jaar eerder besteld en zijn van goede kwaliteit. Nu dus weer besteld...

vlugge ontvangst van de bestelling

eindelijk een paardrijbroek voor een maatje meer !

Heel erg goed

Snel geleverd en compleet Wel is de website op een mobiel erg traag maar dat heb ik er wel voor over

Prima,

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Snel duidelijk goede service

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Binnen 2 dagen de paardrijlaarzen binnen voor onze dochter. 2 maten besteld en dus 1 paar retour gezonden en ook binnen 2 dagen bericht dat mijn retour verwerkt is

Goed geholpen

Met een bijzondere vraag (paardrijdlaarzen passend bij mijn magneetbeugels en -zolen) ging ik naar Divoza Harmelen. Ik werd er goed en deskundig geholpen, wel was het nodig om meerdere keren terug te komen om te passen, maar ik ben tevreden!

Goede snelle service en mooie producten. Hele aardige klantenservice

Goed mail contact

Een bit besteld waarvan de levertijd niet bekend was maar door fijn mail contact werd ik hier goed van op de hoogte gehouden en heb ik het bit inmiddels ook al opgehaald.

Netjes

Boek besteld, netjes verpakt en binnen de verwachte levertijd aangekomen. Niets op aan te merken dus!

Top site

Je besteld en je hebt het snel in huis en het is precies wat ik verwacht had super ribbroek voor dat geld

Veel keus en een snelle bezorging.

uitstekend

prima gegaan makkelijke site goede chat geen klachten

Snelle levering, netjes ingepakt en uitgebreid assortiment !

Super snelle levering

Het assortiment rijlaarzen is heel uitgebreid en in elke prijsklasse is wel iets leuks te vinden.,wij zijn heel tevreden over de producten en de snelle levering!

Snelle levering, producten voldoen aan verwachtingen

Ik hou van deze winkel

Altijd goede service! Leuke aanbiedingen, en mooie producten

Goede klantenservice!

Had een jasje besteld die een foutieve prijs in de webshop had. Uiteindelijk is dit heel goed afgehandeld en ben ik zeer tevreden over de service!

Uitstekende levering

Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd. Supersnelle service dus en prima producten.

Snelle levering, maar slechte kwaliteit.

Ik had een haarnetje voor op wedstrijd besteld. Positief was ik, omdat hij snel aankwam. Toen ik goed ging kijken zaten er dingen los en zaten de diamantjes niet goed vast. Heel rekbaar was het ook niet, eerder erg kwetsbaar. Jammer dus.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek