Altijd goede service!

Je wordt altijd goed geholpen en het is een fijne winkel!

Ik vind het een erg goede website met een erg goede track en trace

Ik vind het erg erg goed georganiseerd en ook erg goed dat het pakketje zo snel binnen was!!

Prima geregeld

Makkelijk besteld, snel in huis

Laarzentas

Tas voldoet aan verwachtingen. Cap past er ook prima in. Zelfs nog een vakje om dressuurzweep in te steken.

Nette snelle levering.

Had met enige spoed een wedstrijdbroek nodig. Makkelijk bestellen en snel geleverd. De broek zit ook fijn. Dus ik ben blij!!

Goede producten maar vreselijke levering

Ik heb 4 producten besteld en aangegeven dat ik alles in één levering wilde. De eerste dag kreeg ik twee producten binnen, toen twee dagen later weer een product en het 4e product heb ik niet meer ontvangen. Normaal ben ik erg tevreden over Divoza maar dit is nogal jammer.

Geweldig. Ga zo door.

Na telefonisch contact goed geholpen waarna we de winkel hebben bezocht met het paard om proef te rijden . Op de site bestel ik wel regelmatig. Verzenden gaat snel en retourzendingen worden snel verwerkt

very bad

My order took very long time to arrive. When i send email they took very long time to reply to my enquiry. Most of the time they ignore my email and dont reply. Very Very bad customer service. For sure will not order from them again!

Heel goede en snelle service

Ik zocht een rijbroekje voor mijn dochter van 3.5 jaar en vond het op divoza. De snelle levering was zeker een pluspunt.

Schoenen besteld in de zittingsperiode, waren niet op voorraad werd vermeld. En toch had ik ze al binnen 3 weken

Kan beter

Bestelling gedaan van 3 artikelen, bij bestelling aangegeven géén deellevering te willen. Bij aankomt pakket bij het afleverpunt bleek dat er 2 artikelen als deellevering geleverd waren. 1 artikel ontbrak. Na mailen hoorde ik pas dat ie later kwam. Op het deelleveren kwam helaas geen reactie.

Enige ruitersport waar ik mn fashioncheques kon inleveren! Makkelijk besteld. Veel mooie aanbiedingen. En snel geleverd! Snel reactie via Facebook en behulpzaam.

Zitten heerlijk

Bezorging slécht

We waren op de afgesproken tijd thuis, maar kregen een bericht dat ze niet konden leveren omdat we niet thuis zouden zijn

Wel oke

Ik vind dat de divoza heel aardig op mailtjes reageert en altijd goede kwaliteit heeft. Alleen deze keer waren de sporen die ik wou niet op voorraad en daardoor moest ik 4 maanden op mijn sporen wachten, dit vond ik wel jammer

Prima service. Leuk personeel van goed geholpen

Goed geholpen door aardig personeel.

Tip top in orde

Ik had 3 zadeldoeken besteld waarvan 2 geborduurd met naam. Op de site staat dat je rekening moet houden met 8-10 dagen voor het borduren. Na 4 dagen had ik alles al ontvangen! Prefect in orde. Heel blij met de service en de levering.

Leuke winkel en fijne webshop!

Wij kopen en bestellen graag bij Divoza. Fijne en behulpzame medewerkers in de winkel en via de website bestellen we ook graag. Snelle levering!

Snelle levering, vorige keer was er bij de bestelling wat mis gegaan, kreeg ik geen bevestiging via de mail en kon ik alleen met m’n betaal app aantonen dat ik had betaald en besteld. Nu ging alles vlekkeloos

Snelle levering en mooie producten

Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel!

Super fijne site om dingen te bestellen. Ook leuke prijzen en de bezorging was lekker snel! Netjes verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snelle leverind

Duidelijke communicatie rondom bestel-en leverproces

Ik zit nog altijd op mijn 2 zoutblokken te wachten...Is nooit aangekomen!

Een bestelling gedaan bij Divoza voor een paar laarzen, paardensnoepjes en 2 zoutblokken. Ik kreeg een grote doos binnen met daarin enkel de laarzen en snoepjes. Ook zou ik er gratis sokken bij krijgen ook deze zijn nooit aangekomen. Een nette vriendelijke mail gestuurd daar is nooit op gereageerd. Fouten maken kan gebeuren, als ze maar opgelost worden. En dat is bij mij niet gebeurd.

Pakket volgende dag in huis. Netjes verpakt en de laarzen pasten prima. Mijn dochter is erg blij mee.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek