snel geleverd

het artikel is keurig en snel geleverd !!

Goed product en levering. Doe zo voort!

Snelle en correcte levering

Bestelling was o.a. een lederen halster tot nu toe bevalt prima maar beoordelen is nog een beetje te vroeg moet eerst halster maar eens een maand dragen om echt goed te beoordelen of het een sterk en goed halster is.Is dit het geval dat goed bevalt dan zal ik voor de andere paarden ook dit halster bestellen dus eigenlijk is deze als proef.

Super goed geholpen met de bestelling

Dekje besteld voor 5 dec. Netjes optijd geleverd mooi geborduurd. In de winkel besteld erg klant vriendelijk.

Snelle levering, goed geprijsd

Voor onze tinker had ik snel iets nodig voor het hoesten. Ik had het snel in huis, en het product werkte ook nog eens super, ze hoeste al heel snel niet meer

Fijne winkel in Zoetermeer en online

Altijd goed advies en zeer behulpzaam personeel.

Snelle levering en vriendelijk personeel!

Goede service, snelle verzending en behulpzaam personeel aan de telefoon. Het assortiment zou van mij wat ruimer mogen zijn maar voor de rest prima! Bestel er geregeld en altijd met succes. Kom zelden in de winkel dat is helaas best ver weg.

Alles is snel en compleet geleverd. Voor de kinderhandschoenen zou het fijn zijn als er een maatlabel toegevoegt kan worden. Hierdoor te kleine handschoenen besteld

beschrijving klopt niet

er stond bij dat het een winterjas was maar het is totaal geen winterjas.

Duidelijke website, interessante aanbiedingen, snelle levering en n blije pony + ruitertje

terecht even gewacht op een aanbieding voor n waterdichte deken zodat onze pony doortje ook bij slecht weer naar buiten kan. snel geleverd en hij past precies!

Super snelle service

Super mooie aanbieding en al super snel in huis...blij mee!

Super service

Snelle verzending, ene dag besteld, volgende dag in huis. Leuke aanbieding, artikel zoals beschreven.

Altijd goede service

Snelle levering, duidelijke site, mooie aanbiedingen vaak!

Super service

Afspraken worden waargemaakt, levertijd is als aangegeven en het juiste product is geleverd.

Snelle verzending

Snelle verzendingen....en goed uitleg hoe je bv de korting moet toepassen

De deken die ik besteld heb, zit mooi en ik ben tevreden over de kwaliteit tot dusver. Wel was de deken pas woensdag binnen, (zondag vóór 15.00 uur besteld) wat enigszins tegenviel.

Prima kwaliteit en snelle levering

Heel tevreden!

Correct

Bestelling geleverd zoals aangegeven

Besteld en snel en netjes geleverd

Keurig verpakte bestelling

Top snelheid en prijskwaliteit

Ik ben super tevreden. Het ging zo snel en ook leuk dat je niet de hele dag op je pakje moet wachten. Je krijgt een uur doorgestuurd wanneer het geleverd werd. Ook de prijs was de laagste op black Friday voor mijn veiligheidshelm. Ik vind de veiligheidshelm super mooi. Ook handig dat je twee extra hoofddoekjes meekrijgt. Ik heb geen enkel slecht punt om aan te merken. Alvast bedankt. Echt een aanrader

Heel goede service

Heel tevreden van de service van Divoza, ook snelle levering en heel eerlijk.

Juni besteld, november in huis..

Ongelooflijk dat ze na een half jaar nog een rijbroek gaan na sturen.

Zeer snelle levering

Echte pure knoflookolie geen tweederangs spul, top een echte aanrader

Superfijn

Hooi net besteld..volgende dag kon ik hem al ophalen. Goed verpakt.

Zeer snel opgestuurd en goed verzonden!

Bestelling zeer snel geleverd, ondanks de drukke periode.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek