Divoza komt zijn afspraken na. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de service echter verwacht ik dat zij hierin ook toppers zijn

Erg snel!

Super snel en netjes geleverd. De nabezorging de zelfde week nog in huis!😄

Netjes op tijd

Bestelling geplaatst. Netjes de dag erna gebeld dat we hem konden afhalen..

Keurig op tijd en nette bezorger!

Erg lang moeten wachten, slecht resultaat.

In begin september mijn bestelling geplaatst, en nu eindelijk na bijna 3 maanden binnen.. na vele telefoon gesprekken, mailtjes heen en weer is mij elke keer beloofd dat de bestelling snel zal komen. Opgeven moment werd mij verteld dat ze het niet meer wisten of de order besteld was bij de leverancier en heb ik maar gewacht. Nu is de bestelling binnen met een kleine beschadiging..! Nee ik bestel hier niets meer.

Snelle levering maar helaas mag cap retour

Snel geleverd, netjes verpakt. Helaas flinke vlek op de cap dus die mag er terug. Netjes geholpen door klantenservice.

Top geregeld!

Makkelijk on line bestellen en de volgende dag keurig ontvangen.

Tot nu toe netjes geleverd.

Goede informatie via de email omtrent levering en bezorging.

Snelle en goede levering

Als je n mail stuurt....heel snel antw en goede uitleg....snelle lkevering. Binnen 1 dag. 👍👍

Snel en goed!

Ben blij met de snelle levering, en Divoza is altijd gown want als het niet goed is ruilen nooit een probleem!

goed zoals gewoonlijk

heb deel niet ontvangen

Ik heb maar een deel vvan mijn bestelling ontvangen en die was niet bezorgt op het afleveradres, maar lag in depot waar we het zelf moesten ophalen. Ik ben zeer nieuwsgierig wanneer ik de rest krijg

,minder dan 2 dagen tussen bestelling en levering.

Fijne chathulp en top bezorging via postnl

Hardrock voor de hoeven besteld, eerst informatie over de product verpakking gevraagd via de chat. Dat ging super snel, vriendelijk en netjes. Het is super fijn dat Divoza samenwerkt met post.nl dan komt het tenminste op tijd aan. Product ken ik al en doet wat t zegt! Het werd inderdaad de volgende dag bezorgd!!! SUPER

Product niet compleet

Helaas ontbraken er op het bestelde jasje enkele strass stenen. De klantenservice via de chat deed het eerst een beetje af als gezeur, voor mijn gevoel. De steentjes zouden er tijdens transport dan wel zijn afgevallen en ik moest de reserve exemplaren dan naar gebruiken. Op mijn stelling dat een nieuw product ook gewoon compleet moest zijn mocht ik terugsturen. Ik heb verzocht om rol voor een zelfde jasje. Ik hoop alleen dat ie weer nog voor Sinterklaas is... Mijn ervaring is dus nog niet afgerond. Om die reden geen mooi cijfer en ik ga niets aanbevelen voor ik weet hoe dit afloopt, b uiteraard

Mooi wedstrijdjasje! alleen jammer dat de 20% korting alleen op de zwarte zat en niet op de blauwe

Mooi wedstrijdjasje, alleen jammer dat de 20% korting alleen bij de zwarte was en niet bij de overige kleuren, dus ook niet de donker-blauwe.... (een beetje misleidend dus..)

Netjes en snel geleverd

Ik bestel altijd metazoabroxx bij divoza, en ik krijg het altijd snel geleverd. Ik vind het alleen jammer dat de snaxx al een tijdje niet leverbaar zijn.

Vrijdagavond besteld en zaterdag in huis! Heel blij mee

Keurig geleverd, prima producten

Vandaag besteld en morgen in huis gewoon een fijn snelle levering

Alles goed geleverd, heb begin dit jaar wat met mijn verjaardagscheque gekocht,maar na 2 maanden was het er nog niet. Toen heb ik jullie gemaild en kreeg gelijk reactie en werd het alsnog opgestuurd. Ondanks dat er wat is was gegaan is het goed opgelost en ben ik goed over de service te spreken. En nu bij mijn laatste bestelling alles ook prima en binnen in de dag geleverd. Ben zeker tevreden!

Super vriendelijke medewerkers!

De bestelling volgende dag in huis. De laarzen waren te klein. Zonder problemen om kunnen ruilen. Erg vriendelijke medewerkers. Ik kom hier zeker weer!

Snelle verzending

Snelle verzending en toen de rijbroek niet pastte, had ik diezelfde week nog de andere maat in huis. Top!

Fijne service

Het artikel wat ik wilde bestellen was niet leverbaar. Toen het een paar maanden wel weer leverbaar was lag het direct op mijn deurmat!

uitstekend

Goede service en mooie kwaliteit.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek