Toppie

Goeie ervaring

Goede service en kwaliteit spullen

Als ik vragen heb krijg ik keurig netjes antwoord. Bestelling wordt netjes geleverd. Goede service

Goede snelle levering

Mooie broek helaas heb ik vrij weinig heup dus zit best ruim. Zou fijn zijn als er een product omschrijving bij komt te staan om zo iets aan te geven. Veder helemaal mooi

Snel en goed geprijsd

Snel geleverd en goed geprijsd. Makkelijke site en retourformulier direct bij het geleverde product.

Hadden de halloween prijs gewonnen. Zat alleen de cadeau cheque niet bij. Met de chat heel netjes opgelost. Super service.

de keuze is reuze

ruime keuze, vaak goed geprijsd, verzending best snel meestal

verzending duurt te lang

Ik heb in augustus schoenen besteld en die kreeg ik 9 november opgestuurd. Best wel lang onderweg. Een paar keer gebeld en vriendelijk te woord gestaan. De schoenen lopen heerlijk, en ik hoop als ik bij Divoza nogmaals wat besteld dat het geen twee en halve maand hoeft te duren voor de bestelling binnen is.

Heb 2 keer wat bestelt en binnen een paar dagen in huis super toch ben ook in heteren geweest voor laarzen super geholpen en ook nog koffie gehad dat noem ik service

Goede omschrijving product, snelle levering.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goede snelle levering,Product is van goede kwaliteit. Pasmaat is goed!

Goede snelle service. product is van goede kwaliteit. gebruik de laarzen om de hond in weer en wind uit te laten. Het enige wat ik niet aan de laarzen zou doen, is de veters aan de bovenzijde. Hebben geen functie.Ik knip ze er altijd af. verder heerlijke warme en droge voeten. wel vooraf even behandelen natuurlijk tegen vocht.

Snelle levering en goed product

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik kom graag langs in de winkel. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Maar ook online goede levering en weer heel tevreden met de ontvangen spullen!

Goede site en alles snel en altijd juiste spullen binnen

Al vaak besteld bij divosa. Producten altijd zoals op de foto eruit ziet. Ook nalevering bij niet voorradig in de winkel dmv mail netjes wanneer het komt. Ik ben tevreden.

Veel Te laat binnen

Helaas ; bestelde op dinsdag zodat het mee kon als kado voor iemand in t buitenland op zaterdag ochtend.. Tijd zat, dacht ik en scheelt weer een ritje naar de winkel.. Volgens de website “ vandaag besteld, morgen binnen”... Niet dus en met nu moet ik het nazenden met buitenland post.. Niet grappig... Ik bestel niet meer dus...

Product was niet op voorraad maar toch snelle levering

Alles perfect gegaan!

Besteld; volgende dag alles in huis, ook mijn retour werd netjes en direct verwerkt.

Mooi assortiment en snelle levering!

Paardendeken besteld, en volgende dag geleverd. Zit perfect, goede kwaliteit.

Mooie site. Super snelle levering

Gisteren besteld vandaag al in huis 👍👍👍

Ik wil alleen maar meer bestellen..!

De producten zijn van goede kwaliteit en ook nog is modieus. Mijn bestelling was er binnen 2 dagen en het paste ook goed.

Uitstekend product en goede en snelle levering

Supermooie en goede 200 grams deken van Pagony.. Supermooie groene kleur ook! Robika heerlijk warm en droog. Zij tevreden en wij blij! Dat is belangrijk! Dus.... Dankjulliewel!!!

Afhandeling uiteindelijk goed

Komt nog wel regelmatig voor dat producten niet meer te bestellen zijn.

Bestelde product zeer snel geleverd ! Ben er erg blij mee... Divoza was het enige bedrijf dat het kon leveren...TOP

groot assortiment

vlotte levering ook