Geweldig sterke en mooie denken deken!

De warme Pagony Pro stable deken gekocht van 350 gram. Zeer mooie en perfect liggende deken voor mijn paard van 165! Een stoere deken met stevige buiksluitingen die daardoor niet losrammelen. Door de 1200D lijkt hij oersterk en de wat langere halsinzet sluit keurig aan. Erg blij met deze deken !

Mooi product en supersnelle levering

Mooie houten laarzenknecht en supersnelle levering

Goede service!

Rijbroek in een maatje te groot besteld, waardoor ik belde of ik deze in de winkel kon ruilen (kan bij de EJ bijv. niet). Er werd direct naar andere filialen gebeld en rijbroek werd achter gehouden. Prima personeel en een fijne service!

Gewoon goed

Precies zoals verwacht

Prima, snelle service. Goede producten.

Geweldig dekje

Zeer mooi dekje heel mooi bedrukt ze is erg blij mee

Klantvriendelijk en goede service

Je wordt goed geholpen en wat zo fijn is dat ze met jou mee denken.Goede en snelle service.Een aanrader zeg ik.

Geen bericht na verzending bestelling

Een week nadat ik besteld en betaald had, had ik nog geen bericht ontvangen dat het pakket verzonden was. Wel kreeg ik toen een mail met het verzoek om een beoordeling te schrijven. Ik heb toen Divoza gemaild met de vraag of mijn bestelling inmiddels al verstuurd was. Daarop kreeg ik het antwoord dat de bestelling al een week geleden (dus direct op de dag van bestelling) verzonden was naar het afhaalpunt. Ik schrok toen, want als een pakket ergens al een week ligt kan het zoek of beschadigd raken of worden teruggestuurd. Gelukkig was het pakket inderdaad aanwezig bij het afhaalpunt, maar de verpakking was wel beschadigd. De verzending was dus snel, maar het is wel erg belangrijk om dan zoals beloofd op de website, een mail te versturen dat het pakket onderweg is. Verder is de zending wel in orde.

cvxc

xcvxcvxc

Super kwaliteit, en vriendelijk personeel.Top.

Super geholpen en goede service.

andere kleur , stug materiaal

ik heb een bruin rossner dressuur zadel. Waarvan de beugelriemen versleten waren. De kleur komt totaal niet overeen. Heb het wel 10 keer ingevet voor gebruik. 2 pluspunten, het zit nu wel weer fijn. En een snelle levering.

Makkelijk bestellen online. Snelle levering

Snel en makkelijk, groot assortiment

Heel ruime keuze, snelle bezorging

Snel en eenvoudig.

Het bestellen van een product gaat eenvoudig en het product werd de volgende dag al bezorgd.

Tolle Ware und sehr schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden mit der Abwicklung meiner Bestellung

Super snelle levering

De levering was er super snel. Prachtig dat er in iedere prijsklasse spullen te vinden zijn. Alleen heb ik wat problemen met de app dat ik iedere keer vanaf 0 moet beginnen.

Goede service!!

Goede service, winterdeken was op op voorraad dus meteen de volgende dag thuis bezorgd.

Goed bedrijf, met groot assortiment

Bestel met plezier bij Divoza. Als ik vragen heb wordt ik super geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen.

Top bedrijf. Na vriendelijk telefonisch contact heb ik mijn bestelling geplaatst. De andere dag had ik het al binnen, super bedankt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het product is goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Geweldig cadeau voor jarige kleindochter

Een poetskist en dan ook nog in de lievelingskleur van mijn kleindochter Heel blij mee. Goede kwaliteit. Goede prijs

Prijsvriendelijk en goede kwaliteit

Savonds laat besteld en binnen 24 uur in huis TOP!

Super snelle en goede levering/product.

Zaterdag een hoofdstel online besteld. Via de mail op de hoogte gehouden hoever mijn bestelling was en dinsdag had ik hem al binnen. Kwaliteit van het hoofdstel voeld goed, stevig. Nog niet gebruikt maar, ben er tot nu toe zeker over te spreken!

Mijn ervaring is matig

Na internetbestelling een hele tijd niets gehoord. Gebeld, de bestelde jas was er niet meer en niet bestelbaar want het was voorjaarscollectie (het was een dikke winterjas!). Na opgehangen te hebben werd ik binnen een minuut weer gebeld door dezelfde medewerkster dat de jas net binnen was gekomen en naar mij verstuurd zou worden. Een medewerker van het magazijn had een deel van het gesprek opgevangen, sloeg er op aan en informeerde de telefoniste hierover. Degene die mij belde was ontzettend vriendelijk en meedenkend, daar lag het niet aan. Ik had graag tussentijds nog een update gehad. En ik had het idee dat het systeem voor de telefoniste haar niet direct de juiste gegevens verschafte (maar het kan natuurlijk ook zijn dat het systeem niet juist geraadpleegd werd, daar kan ik geen antwoord op geven). Al met al was het me niet erg duidelijk/helder allemaal.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek