Zeer snel geleverd al de volgende ochtend

Mooie deken van aanbieding vanuit knhs . Bestel en volgende ochtend al in huis

Dinsdag besteld donderdag in huis. Beat snel

Topwinkel met goede acties

Fijne websinkel, helder en overzichtelijk. Snelle service en goede prijzen! Werd snel en netjes geleverd met goede mails over de track&trace. Netjes verpakt en in goede staat met duidelijke nota geleverd.

Makkelijke service, snel besteld en vlot thuis, keurig netjes afgehandeld wij zijn zeer tevreden

Top service met snelle levering!

Heel fijn dat het mogelijk is om achteraf te betalen. Wilde even afwachten hoe de producten eruit zouden zien voordat ik ging betalen. Super makkelijk via een link in de mail meteen betaald toen ik de producten ontvangen had. Producten precies zoals omschreven en ook nog eens met een goede korting kunnen kopen. Super!

Goede service, maten kloppen en snelle levering!

Zeer tevreden met het aankopen van de rijbroeken. Enkel spijtig dat de beige kleur niet meer op voorraad was. Passen heel goed, de maten kloppen ook perfect!

Top levering de dag na de bestel datum al in huis !!

Heel snel geleverd

Bestelling was snel gedaan met de kortingsbonnen. Ook na aftrek toch geen verzendkosten, super service, en heel snel geleverd.

Naleveringen worden niet gemeld

Jammer dat ik 2 artikelen bestelde, waarvoor 1 voor een verjaardag en die “achteraf” in backorder bleek. Dit was bij de bestelling niet aangegeven.

KWPN shirt besteld, volgende dag binnen. Mooie kwaliteit. Prima!

Zeer betrouwbare winkel met snelle bezorging😍

Super fijne Winkel met vriendelijk personeel. Winkel er graag. Koop bijna alles daar voor onze paardjes

Snelle service goede prijs kwaliteit verhouding

Te laat geleverd

2 Paardrijbroeken besteld voor 19.00 uur ‘s avonds. Zouden de volgende werkdag na 15.00 bezorgd worden. Helaas een dag later en te laat voor mij. Dus elders een broek in de winkel gekocht. Jammer anders had ik 1 broek gehouden. Zat prima. Keurig verpakt en verzonden allemaal.

ervaring met uitersten.

Mondoni MagicGloves. Kwaliteit/prijs: onvoorstelbaar dat ze dat voor die prijs kunnen maken. Bezorging snel en op aangegeven tijd. Prima verpakking. Maar: de handschoenen passen mij (< 2 meter) voor geen decimeter. Alleen geschikt voor kinder- en (kleine!) dameshand. Het "Super elastisch past nagenoeg altijd"(website) absoluut niet waar. Maar, terugsturen, ook weer zo'n gedoe, mijn vrouw is er zeer blij mee. Grotere maten zijn op de markt. Deze waren ter vervanging van mijn "oude".

Levering duurt lang

Er stond “op voorraad, volgende werkdag in huis” Na 5 dagen nog niks gehoord...

Naar tevredenheid geregeld

Gereageerd op een aanbieding in paard en sport. Helaas kon ik de kortingscode nergens invoeren. Na een telefoontje prima opgelost.

Goeie spullen

Fijne winkel

Super fijne winkel met veel keuze

Voor zowel mijn dochter als voor me zelf veel keuze . En altijd leuke aanbiedingen

Slechte service

Ik heb 4 maanden moeten wachten op een bestelling en zelf constant moeten vragen naar de status hiervan. Mijn ervaring van eerder is ook dat de service en communicatie met Divoza zeer slecht is.

Prima webshop, snelle verzending

De webshop van divoza is prima te gebruiken per smartphone. Echter is het inloggen wat lastiger geweest. De website verspringt af en toe. Ook wanneer ik een product zocht verspringt de zoekbalk, wat halve resultaten oplevert. Ik vind dit niet vervelend, maar misschien kan de websitebeheer er nog iets mee doen ? De Producten en levering waren goed !

Het is altijd prettig winkelen bij Divoza Staphorst. Ze helpen je graag bij een vraag

Prima product aangeschaft

Bij vraag keurig antwoord

Rijbroek prima, de verzending niet volgens afspraak.

Ik heb geen e-mail ontvangen met een link om de bestelling te volgen! Na een paar keer bellen heb ik uiteindelijk na 2 dagen het pakketje kunnen ophalen bij PostNL! De bestelde rijbroek zit prima.

Bestelling was vertraagd

Bestelling was op tijd besteld en zou de volgende dag bezorgd worden, dan zou het ook nodig zijn. Echter liep de bezorging een vertraging op.

Super snelle levering!

Super snelle levering. Product viel ook precies zoals de ervaringen omschreven. Of terwijl paste perfect bij onze pony.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek