Pakket is snel bezorgd

Rijbroek zit perfect!

Zadeldekje ontzettend mooi!

Mooi zadeldekje, snelle levering, niks te klagen!

Super, producten kwamen snel binnen en zijn van goede kwaliteit

Ik had iets in de middag online besteld en dit was de dag erna binnen, wat ik echt super fijn vond! Daarnaast kom ik ook vaak in de winkel in Harmelen. Hier word ik altijd goed geholpen en is het personeel erg vriendelijk. De producten zijn van goede kwaliteit.

Fijne winkel!

Ik krijg altijd de goede hulp in de winkel en kan altijd alles vinden!!

goede service

Product de volgende dag binnen, blij met de snelle service. Andere product werd een dag later nageleverd.

Goede producten en service

Snelle levering en klantvriendelijk geholpen

Onbetrouwbaar in financiële afwikkeling

OWees alert als je bij Divoza iets koopt! Onlangs hebben we 3 zadels op proef meegenomen. Voorwaarde was dat we alle 3 zadels direct moesten betalen. Begrijpelijk vanuit de gedachte van zekerheidstelling. Vervolgens brengen we keurig 2 van de 3 zadels binnen 8 dagen retour. Helaas te weinig geld in de kas, kan gebeuren en werd ons gevraagd of het retour bedrag ook op onze bankrekening mocht worden gestort. Waarom niet denk je....? Tja, daar krijg je dan spijt van als het geld komt rfetour komt. Je moet er achteraan mailen, bellen etc. en als je de klantenservice dan aan de lijn krijgt durven ze niet uit te spreken met wie je spreekt. "Een medewerker". Slechte en onacceptabele service. Eigenlijk beschamend. Bezint eer ge begint (koopt)!nbetrouwbaar in financiële afwikkeling

Dinsdag 13.00 besteld, vrijdag middag pas ik huis.

Ik heb dinsdag 13.00 een helm besteld welke volgens de website woensdag geleverd zou worden aldus de slogan “voor 19.00 besteld, de volgende dag in huis”. De helm is vrijdag middag geleverd. Te laat om in de koffer te stoppen en mee te nemen naar Oeganda. Nu moeten we tot eind December wachten tot we de helm krijgen.

Prettig

Hele overzichtelijke site. Normale prijsen. In de winkels altijs vriendelijk en netjes. Ben altijd zeer tevreden over de producten. Van de week wat besteld. En voor het eerst 1 jaren komt 1 product iets later aan. Maar werdt heel vriendelijk te woordt gestaan daarover.

Snelle service, groot aanbod!

Ik heb nog nooit problemen ondervonden als ik iets bij divoza bestelde. Producten komen altijd snel en netjes binnen. De site is heel overzichtelijk en het aanbod erg groot!

Snelle service en de broek zit heerlijk!

Bestens, Ware wie beschrieben, super schneller Versand, so muss es sein !

Nach der Bestellung wurde die Ware am folgenden Tag als verschickt markiert. Aus den Niederlanden nach Deutschland in nur zwei Tagen, was will man mehr. Der Sattelgurt hat dem Preis entsprechend eine sehr gute Qualität, gutes, festes Leder, sehr gut verarbeitet, stabile Schnallen, alles wie beschrieben.

snelle service

snelle service, de volgende dag bezorgd.

Fijne winkel en uitgebreid assortiment

De winkel heeft veel verschillende merken en voor ieder wat wils. Iedere tak van de sport is terug te vinden en bij vragen wordt een goed advies gegeven. Ik kom altijd graag naar de winkel, mede dankzij de gezellige sfeer.

Goede producten alleen bezorging laat te wensen over

Product kwam niet op de afgesproken dag (dinsdag). Kon het pas zaterdag in ontvangst nemen.

Perfect product zoals gevraagd !

Perfect product ! Veilig verpakt ! Op tijd geleverd , zoals vermeld !

Fast and great website

Very fast but i hope you get more stuff to buy

Uitstekend product voor een goede prijs.

Prima service, zeer snelle levering !

Super snel alles binnen.

Spullen netjes verpakt en volgende dag binnen. Twee artikelen waren niet voorradig, maar kwamen 1 dag later al binnen. Goede service!

Snelle levering van het bestelde product. Product is naar wens.

Snel en betrouwbaar

Hoewel ik een andere versie van het artikel geleverd kreeg dan was afgebeeld op de website toch een positieve ervaring omdat het wel snel was geleverd en ik binnen een week het geld al terug op mijn rekening had.

Late levering

Mijn bestelling kwam te laat terwijl dat niet vermeld stond dus ging er vanuit dat ik het de volgende dag binnen zou hebben heeft 4 dagen geduurd

Très bon service

Service très rapide. Produits attendus conformes. Très bon site

Snelle levering van goed product

Divoza maakt het echt waar voor 19 uur besteld de volgende dag in huis. En de vliegendeken past ook nog eens zeer goed.

Prima service, alles geleverd. Alleen jammer dat bij het aanvinken 'ik wil geen deellevering', ik toch een deellevering ontvang. Ik had liever gewacht tot alles in een keer verzonden kon worden.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek