Very good experience

Lovely products & good service

Rijlaarzen besteld voor onze dochter. Volgende dag al bezorgd zoals beloofd op de site. Dit x ging het een keer goed!

Alweer slecht

De volgende dag in huis...... 4 dagen later in huis. Zonder een bericht hierover. Ik bestel schoenmaat 7,5. Ik krijg een schoen 7 en een schoen 5 !! Dit is de zoveelste keer dat er iets mis is. Bovendien is de privacy bij jullie ook niet best. Eerder een extra grote maat rijbroek besteld bij jullie ivm zwangerschap.... mijn buren wisten hierdoor dat ik zwanger was door iemand die zij kennen die op kantoor werkt. Overigens heb ik die na maanden wachten afbesteld. Genoeg andere aanbieders, nooit meer bij jullie

Snelle levering, zoals beloofd. Mooie vliegendeken/cooler. Mijn paard is er blij mee!

Prima service en levering. Niets op aan te merken.

Snelle levering zoals beloofd

's avonds nog snel een vliegendeken besteld, volgende ochtend om 10:30 bezorgd. Top!

Super deken

Mijn pony is erg blij met de deken. Blijft goed liggen en ze staat een stuk rusriger in de wei

Mooi jasje, valt wat krap

Nette levering, mooi jasje. Gelukkig hebben we het te groot besteld want het jasje valt wat klein uit waardoor het nu precies past. Hier had wat mij betreft iets meer info over gemogen op de site.

Je wordt in Harmelen echt superfijn en kundig geholpen, top zaak!!!

In de zaak in Harmelen nemen ze echt de tijd voor iemand. Ook Peter van de zadelpasservice is top. Ook zijn de spullen die je eventueel via internet besteld altijd heel snel in huis. Ik hoop dat we nog lang van alle service mogen genieten. Ga zo door. Er is maar 1 nadeel en dat is dat het er snel veel te warm is om ook maar iets te passen.

top

Reageren snel op een vraag via mail en de bestelling wordt dezelfde dag netjes ingepakt en verzonden. Nette prijzen, graag tot een volgende keer

Snelle levertijd

Vliegendeken besteld, snel geleverd. Dik tevreden

Onaanvaardbare retour procedure

Koop nooit iets op divoza !!!!! Heb een pakje besteld TWV 80€ Na het passen van de halster moest ik een andere maat hebben. Ik moest wel zelf voor retour kosten opdraaien. Dit was 16.50€ omdat het paket meer als 1kg woog en dit de kosten waren om het paketje naar Nederland te sturen. Dus ineens 16.50 € weg van men 80€ = DIEFSTAL !!!

Geen status updates

Een casco helm besteld, welke ik hoopte de volgende dag geleverd te krijgen. Dit is niet gebeurt, tot ik 3 dagen lager maar eens gebeld heb. De helm bleek niet op het hoofdkantoor aanwezig te zijn maar ergens anders... oké? Dus nog een paar dagen gewacht voordat deze opgestuurd werd. Toen ik hem kreeg zat er geen koffer bij zoals dat hoort. Daar gaan ze nu achteraan, dus dat is nog maar afwachten... dit was de eerste bestelling online bij Divoza, maar door de omslachtigheid weet ik niet zeker of er nog wel eens een volgende komt...

Slechte levering

Maandagmiddag besteld voor de clinic op zaterdag. Was op voorraad maar helaas nog niet ontvangen. Het is nu zaterdag.

Snelle en correcte levering

Goede keus, snel geleverd halster, prima kealiteit

Snel geleverd en wat ben ik blij met mijn cowboys magic!!!!!

Topbedrijf, snelle levering!, blij met mijn cowboys magic.😃

Uitstekende winkel!

Prima service, supervriendelijk personeel, mooie spullen: ik ben héél tevreden over Divoza.

Twee artikelen besteld. Een kwam volgende dag, de andere de dag erna. Bij allebei de artikelen track en trace. Prettige afhandeling van bestelling. Artikelen waren ook precies zoals verwacht.

snelle afhandeling en levering.

Vrijdagavond besteld, maandag reeds geleverd. De paardrijhelm is helemaal wat we besteld en verwacht hadden.

Gebruikt zadel verkocht aan de divoza en er een normale juiste prijs voor gekregen. Vriendelijke klantenservice. Goed advies. En ruilen is nooit een probleem.

fantastisch

Super snelle levering en het dekje is ook super mooi.

Snel geleverd, mooi halster

Ik heb het KNHS halster besteld vanwege de bijzondere kleur. Het werd snel geleverd en het zit goed gestikt in elkaar. Wel vind ik de oranje vilt achtige zachte binnenkant niet heel sterk ogen. Ik denk dat dat snel kapot zal gaan. Maar verder super mooie kleur en stevige kwaliteit van het nylon gedeelte van het halster. Voor de prijs met touw is het een prima koop.

Geweldig,goed kwaliteit en snel binnen

Precies wat ik had verwacht

Een heel mooi sjabrak voor een kleine prijs en heel snel geleverd.

super

zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zernikelaan 16

9351 VA Leek