Super tevreden

Snelle levering en onze dochter kan weer aan de rit!

Prima deken met te strakke elastiek voor een Fjordenhoofd.

Bij mijn Haflinger krijg ik de deken gemakkelijk aan. Bij mijn Fjord past de deken niet aan zijn hoofd. De elastiek is veel te strak om over zijn hoofd te trekken. Ik moet de deken al stuk maken om er elastiek tussen te zetten.

Slecht

Heb bijna 5 weken moeten wachten op een hoevenkrabber! Laat dan even weten dat het lang duurt! Zal niet zo gauw weer iets bestellen.

Goede site Snelle levering Goede communicatie

Heel slecht

Er staat: volgende dag in huis. Nou echt niet, ik moest een paar dagen wachten waardoor ik het pakket niet op tijd ontving voor mijn wedstrijd. Ik kreeg steeds geen track en trace code tot 3 dagen later. Aantal keer contact opgenomen met de klantenservice, wel alles gelezen maar niet gereageerd. Vind dat zeker niet netjes en slechte ervaring met Divoza.

Fijne winkel ,met goede service.

Vliegenmepper besteld met goede pasvorm en die blijft zitten.Snelle nette levering te volgen via post.nl app.

Prima paardenspullen voor goede prijs

Snelle levering. Goede kwaliteit voor schappelijke prijzen.

Koop al 30 jaar bij Divoza en niet voor niets want ze hebben gewoon de juiste spullen.

Snelle levering en leuke spulletjes!

Zadeldekje, halster en getten besteld. 2 dagen later werd alles netjes samen in 1 doos geleverd. Prima service! Ondanks dat ik er een beetje wantrouwig tegenover stond na het lezen van beoordelingen. Vandaar deze positieve beoordeling! Ik ben een tevreden klant.

Voldoende

Dekjes en halsters met touw besteld, heel vervelend dat het in 3 keer verstuurd wordt, zeker omdat bij het bestellen staat dat het op voorraad is. Ben nu nog aan het wachten op 2 halsters met touw

Super service

Ik wilde een vliegerrijdeken. Deze was in promo dus ideaal. Maar ik had geen idee of maat pony op onze D pony zou passen. Er zijn veel maten in pony’s he;-). Even gebeld naar de klantendienst en ze hebben dat netjes voor mij opgezocht. Dag erna was het deken hier zoals beloofd en past echt perfect net zoals ze gezegd hadden 👍

1 product nog steeds niet geleverd

Ik heb hierocer gebeld en de jongen aan de telefoon zei dat ik dit binnen enkele dagen zou ontvangen. Erg raar dat im hier nog geen mail oid vab heb ontvangen. Ik vind dit niet prettig, ik vraag me af of het uberhaupt nog wel aankomt.

Prima. Snelle levering en fijn contact met de klantenservice.

Alle bestelde artikelen waren er binnen de gestelde tijd. Wel was het jammer dat 2 artikelen in een erg grote doos kwamen die best kleiner had gekund en een derde artikel in een 2e doos een dag later. Met het oog op het milieu zie ik daar nog wel een verbeterpunt. Ik wacht liever een dag langer zodat alles in 1 doos komt en er niet 2x een busje moet rijden.

slechte retour procedure

ik heb eind mei producten retour gestuurd. Inmiddels 2 keer achteraan gebeld. Tot op heden nog steeds geen geld op mijn rekening.

levering goed

2e blikken leer olie besteld en 1e blik werd de volgende dag geleverd en da andere kwam een dag later omdat deze niet op voorraad was. verpakking was goed herken baar waardoor je al kon zien van wie deze afkomstig is.

Altijd blij

Ik koop altijd in de Divoza en elke keer ben ik aangenaam verrast door de kwaliteit Dingen zijn mooi, mooie kleuren, goed gesneden. Rijbroeken voor drie jaar permanent gebruik zijn niet verslechterd. De hier bestelde laarzen zijn nog nieuw. De levering is snel en van hoge kwaliteit. Ik hoop de service meer dan eens te gebruiken.

Superfijne producten en snelle levering

Vriendelijk

Een mooie overzichtelijke winkel met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel .. die je overal mee wil helpen .. Wij blijven zeker terug komen bij Divosa .. en ik zou het al mijn familie .. vrienden .. kennisen aanraden .. om naar Divosa te gaan

uitstekend

ideaal!

Snelle levering. Goed product

Goed product en snelle levering!

Vliegenmasker zit heel goed en door de neusbeschermer verbrandt de neus van mijn paard helemaal niet meer.

Goede services en kwaliteit!

Een neusnetje besteld met UV wering. De afgelopen netjes gingen continu kapot, maar deze die ik bij divoza heb besteld is echt super! Sterk en stevig qua kwaliteit. Volgende dag in huis, super snelle levering !

Klantvriendelijk

Goed advies

Snelle service en goede producten

Altijd alles in orde

Snelle levering van producten die op voorraad waren en snelle nalevering. Ook in de winkel zijn ze v

Toppie

Zernikelaan 16