Service en hulp was goed

Tijdens het online bestellen van laarzen heb ik de maat verkeerd opgemeten. In de winkel van Divoza geweldig geholpen met een goede service

Snelle levering, goede service

Goed zoals hierboven beschreven

Goed advies mbt allergie van paard, vriendelijke medewerksters

Goed advies mbt allergie van paard

Goed, snelle levering

Goed snelle levering

Betrouwbaar, snel, bijna de goedkoopste

Duidelijke website. Jammer dat het selecteren van het product mogelijk lijkt ook al is deze enkel in de Megastores verkrijgbaar. Dat geeft verwarring en frustratie (als je niet in de buurt van een Megastore woont). Divoza leverde snel en correct.

product redelijk snel geleverd.

Ik kon niet inloggen. Dus heb bestelde twee producten online. En hoopte dat Divoza achteraf de punten zou bij tellen op klantenkaart 13074790. En voor bewijs een oude kassabon meegestuurd. Toen ik bestelde waren twee producten leverbaar. Pas na zes dagen één ontvangen. In plaats van twee. Of staat het onder Aantal 1 Nog te leveren 1 ? Maar de betaalde factuur klopt dus niet meer. Ik heb een bedrijf en had al betaald voor twee. Dus ook graag tegelijk factureren voor twee stuks. Dus stuurde drie bijlages als bewijs erbij. En drie dagen later kwam het andere product. Helaas nergens reactie op gekregen. Erg vervelend. Dus ik bestel NIKS meer ONLINE bij DIVOZA. Dan moet ik maar naar de winkel zelf. Want ik bezoek en koop bij Divoza sinds 1984. En dat gaat beter dan online.

Al meer dan 30 jaar tevreden klant bij Divoza Leek.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Mooie merken. Vriendelijk personeel en goede service, leuke acties

Fijne winkel. Een aanrader voor iedere ruiter.

Hele goed en snel ! Alles zat netjes verpakt!

Ik ben super content van divoza ! Levertijd is enorm snel!

Pakket was snel geleverd en product was naar de gewenste kwaliteit. Makkelijk achteraf betalen en gratis verzending!

Erg vriendelijk

Pakketje was niet geleverd ivm een brand bij PostNL, divoza wilde ( uiteraard na een aantal dagen wachten ) gewoon een nieuwe sturen! Super lief

Op tijd geleverd in goeie kwaliteit.

Mooi gerief maar lang gewacht

Zeer leuke spullen op de site. Prijs kwaliteit echt top. Heb jammer genoeg langer moeten wachten op mijn bestelling dan dat er op de site staat

Supergoed

Snelle service, paard blij ,ik blij 👍

Super, snelle levering ook naar Duitsland

Super, snelle levering

Super!!

Binnen 2 werkdagen geleverd Art ziet er ook thuis aangekomen top uit.

Prima service, snelle levering, netjes op de hoogte gehouden van de status van bestelling.

Heel lang gewacht op mijn zadel

Ik ben niet tevreden over de service, ik heb heel lang gewacht op mijn bestelde zadel. Bestelling bleek niet doorgezet, na contact duurde het weer lang. Telefonisch niet te bereiken. Ik gemaild met de vraag of ik gebeld kon worden, krijg ik een mail terug dat het zadel onderweg is. Dat was niet mijn vraag. Nou mevrouw, we doen er een mooi dekje bij. Ipv dat ik mijn bestelde sjabrak gratis kreeg, krijg ik een wit dekje met reclame van Divoza erop. En weer niet te bereiken. Onderkant van het zadel had een kras, ik stuur alles terug. Ben echt niet tevreden over de gang van zaken. Niet servicegericht, niet meedenken of luisteren naar de klant. Superjammer. Rossner is mijn fijnste zadelmerk, maar ik heb er geen vertrouwen meer in.

Snelle levering, mooi product!

Bestellen ging makkelijk, de site was erg overzichtelijk. Levering was vlot. Product was goed verpakt en de kwaliteit was goed. Achteraf betalen is ook erg prettig.

Erg goede service en snelle levering

Nou er moet even wat van mijn hart, bij betaling kon je zelf kiezen wanneer je tot betalen over wilt gaan, zelfs uitstel vragen, ik was daar zo verbaasd over! Wat een vertrouwen in jullie klanten, in 1 woord geweldig👍👍👍.

Super service 👍🏼

Mijn dochter voor haar slagen een rijjasje gekregen ,zou een dag te laat binnen komen maar jullie hebben er alkes aan gedaan om het op tijd binnen te laten zijn !! ( kreeg alleen een dag later een folder met 25% korting was wel leuk geweest op 300 euro 🤗)

Ruim assortiment, mooie producten en regelmatig leuke acties

Goede overzichtelijke site. Makkelijk betalen op verschillende manier (net wat je wilt) . Fijne zoekfunctie op de site . Snelle levering . Erg tevreden met hetgeen ik besteld heb. .

Snelle levering en product volgens verwachting

Snelle levering de volgende dag al in huis. Product is precies zoals verwacht.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek