Netjes, snel , goede service

Zeer positief

Snelle en goede service

Maakt de beloftes over vandaag besteld morgen in huis absoluut waar. Nog geen enkele bestelling gehad die -zonder kennisgeving - te laat is bezorgd.

Service als beloofd.

Ik had mijn bestelling aan het einde vanher ochtend geplaatst en lag aan het einde van de dag klaar in de winkel. Het was mij even niet duidelijk of het zou gaan zoals voorspeld, omdat het mijn eerste bestelling was. Maar dat ging goed dus. Het personeel in de winkel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik werd erg snel geholpen. Mooie winkel ook.

Vertrouwd

Kleine bestelling maar supersnel geleverd!

Snelle levering, goede service!

👌

Supersnel geleverd!

Tot dusver bijzonder goed!

Drie items besteld, 2 ontvangen.

We hadden drie items besteld. Daarvan werden er 2 een dag later geleverd, TOP. Item drie is na een week nog steeds spoorloos. Op de bon staat gecrediteerd, maar we hebben geen geld teruggehad erg verwarrend en vervelend want nu moet ik daar weer achteraan bellen.

Zeer goede service!

Zeer goede service!

Goed, nette service.

Altijd beleefd, goede service en optijd en snel bij internet bestellingen

Onduidelijkheid over levering in delen

Ik ben altijd zeer tevreden over jullie producten en service. Ik had bij de laatste bestelling alleen de helft ontvangen en kreeg geen duidelijke informatie over wanneer de andere helft bezorgd zou worden en waarom deze niet direct mee geleverd is. Ik denk dat jullie op dit punt nog wat kunnen verbeteren. Verder, ga vooral zo door!

Kwaliteit producten,snelle service en betrouwbaar

Zeer tevreden en product is naar verwachting. Zeker aan te bevelen.

Super service, snelle levering

Ik heb een hele goede ervaring. De service is goed. En het retouren duidelijk. Al met al aan te bevelen.

Pluspunten

Makkelijk te bevestigen Erg makkelijk schoon te maken. Mooie prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Alles klopt: product zoals besteld, afhandeling en notificaties

Pluspunten

Prima levering. Mooie shirts

Pluspunten

Snelle en keurige bezorging, goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goed product, snelle levering !

Nvt

Pluspunten

Vaak kortingen, redelijk snelle verzending.

Communicatie per mail mag sneller. Duurt dagen of zelfs een week voordat je antwoord krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne winkel.

Mail met vragen worden niet snel beantwoord. Webwinkel mager bij het geven van leveringsinformatie bij nog niet leverbare spullen. Graag bij langdurig wachten nog een tussentijds bericht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd vriendelijk behulpzaam

Webshop duidelijkere beschrijving soms

Zernikelaan 16