Pluspunten

Super snelle en correcte levering!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Item arrived to Canada within 4 business days. I would order from Divoza again.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Ivm mijn zitstok zou ik adviseren er gelijk een dempingdop bij te doen. Dit is eigelijk noodzakelijk voor gebruik ivm stoorzender getik. Ik gebruik hem voor de wandelmeditatie die ik geef. Af en toe staan wij stil en dan gebruik ik hem om te zitten, waar hij uitstekend aan voldoet. Mocht u nog ergens een verdwaalde dempingdop hebben liggen, hoor ik dat graag. Vriendelijke groeten Hennie Reiling tel: 0628137051

Pluspunten

duidelijke website snelle levering fijn dat je hier nog wel de VVV giftcard kan gebruiken

Pluspunten

Snel geleverd Achteraf betalen

Pluspunten

Blitz schnelle Lieferung nach Deutschland! Preis-Leistung TOP!! Toller Lederstiefel mit Lack und Strass, jederzeit wieder!!!!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website

Pluspunten

Snelle service! Goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Product goed verpakt.

Pluspunten

Prettige service, snelle leverinf

Gwwn

Pluspunten

Snelle levering, geen bezorgkosten door afhalen in filiaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid, vriendelijkheid

Op de site staat veel “niet op voorraad” in de winkels... maar er staat niet bij vermeld dat het dan ook niet online verkrijgbaar is.. dat zie je pas als je wilt afrekenen..

Pluspunten

-Klantvriendelijk -Behulpzaam -Direct interesse tonen in de klant, je hoeft niet te zoeken naar een medewerker. -Ze nemen de tijd -ze denken met je mee

Ik heb geen verbeterpunten voor jullie.

Pluspunten

De bestelling wordt correct ingepakt en direct verzonden. In geval iets niet voldoende op voorraad is, wordt men hier netjes op geattendeerd, en worden de ontbrekende bestelde goederen zo spoedig mogelijk kosteloos nagezonden. Top service.!

Proberen actuele voorraad van goederen op de websites nog specifieker en actueler weer te geven voor de klant.

Pluspunten

snelle levering . Ook retour ging super

geen

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie producten en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super producten

Langer geduurd dan op website stond

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Goed verzonden en ontvangen

Pluspunten

Snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden waar het product zich bevindt. Bovendien ook super vriendelijke mensen die je graag helpen en hierbij ook echt de tijd voor je nemen.

Weet ik zo niet.

Pluspunten

Heel fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe cap. Een flinke uitgave dus! Online had ik bij jullie een cap gekocht, deze paste helaas van geen kant en ik zag door de bomen het bos niet meer in welke ik dan zou willen bestellen. Toen besloten om toch maar naar de winkel te gaan (enkeltje = 50 km rijden voor ons). Daar heb ik meteen de online gekochte cap kunnen inruilen voor de kep Italia die ik al zo lang wilde. De verkoopster heeft mij fijn advies gegeven, alle opties laten zien en mij bovenal de tijd gegeven om te beslissen wat ik ging kopen! Ik ben super blij met mijn nieuwe Kep en bedank jullie voor de service

Bij de kassa stond best wel een rij... het kassa personeel leek ook niet echt te weten waar ze mee bezig waren. Erg zonde, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik ook bij de kassa vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snel in huis, rijbroek goede qualified en pasvorm.

Mondoni rijbroek is echt lang in de benen, Ben niet Klein met 1.67m. Msk normal en Lange keuse aanbidden.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek