Pluspunten

Snelle service, makkelijk afrekenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De producten kwamen snel aan.

Ik had niet helemaal het overzicht van wanneer het aan zou komen.

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit van de producten

geen

Pluspunten

Snelle verzending en leuke acties en kortingen!

Pluspunten

Veel keus, snelle levering, mooie spullen

Pluspunten

Goeie levering en netjes alles vermeld.

Wanneer je iets besteld in de pre-order een mailtje ontvangen wanneer het eraan komt of het er bijna is.

Pluspunten

Order stond snel klaar Prima afhandeling aan de balie

In de mail duidelijker verwerken of het om ophalen of bezorgen gaat

Pluspunten

Prima producten. Mooie acties.

Ik had aangegeven dat ik de bestelling pas wilde ontvangen als het compleet was. Toch in 2 verschillende pakketjes geleverd. Zonde.

Pluspunten

Vlotte service Duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

alles

niets

Pluspunten

Goede duidelijke site, makkelijk zoeken, mogelijkheid om het in een filiaal op te halen.

Lange levertijden, wordt niet direct dezelfde dag verzonden. Snap dat het lastig is om alles snel te versturen maar dat is mijn enige echte verbeterpuntje.

Pluspunten

I received my order quicker than I received an from a local vendor in the states. Great service thank you.

Pluspunten

Ik ben oprecht blij met de service die je krijgt. Krijg de bestelling altijd zonder problemen binnen, er valt niks te klagen. Het is goedkoop (als je je aanmeld voor de nieuwsbrief ontvang je ook veel kortingcouponnen) en super goed!

Pluspunten

zeer correcte en snelle levering . Kwaliteit

Pluspunten

Hoofdstel valt vrij groot. Mooi hoofdstel voor weinig geld. Best soepel leer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit is de eerste keer dat dit ons overkomt hoor. Andere keren is het altijd goed gegaan! Tevreden en gaan nog bestellen, is alleen als verbeterpunt bedoeld.

Hadden 6 grijze dekjes besteld van Eskadron en 2 witte. De 2 witte waren niet voorradig dat wisten we en worden nog na geleverd. Van de grijze dekjes hoorden we niets en na zelf gebeld te hebben vernamen we dat er maar 2 op voorraad waren en nog separaat van elkaar verstuurd werden. 1 was verstuurd en de andere werd de dag nadien verstuurd. Na deze geannuleerd te hebben, toch ontvangen en retour gezonden. Jammer dat we niet op voorhand op de hoogte werden gebracht. Het geld moet nog teruggestort worden op de rekening.

Pluspunten

Prima.

Pluspunten

- mooi product - goede service - de mensen willen je graag helpen - duidelijke website - veel keuze in producten - snelle levering - pakket goed verpakt

- Verzendkosten goedkoper maken! - minder lang wachten met het sturen van de rekening (klarna)

Niets

Pluspunten

Erg uitgebreid assortiment voor iedereen is er wel wat. Erg klantvriendelijk ook! Producten zijn van goede kwaliteit.

Over het algemeen wel wat prijzig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Tot 2 keer toe ging er iets fout met de verzending. Na 2 weken wachten op artikelen die je via andere online aanbieders zo in huis hebt heb ik de order maar geannuleerd.

Pluspunten

Snelle levering en super fijne vliegenkap. Ik bestel hem altijd bij divoza omdat ik hem dan snel in huis heb

Pluspunten

Pluspunten

Klantendienst

Levertermijn aangeven

Zernikelaan 16