Goede ervaring en service

De stal schoenen zitten heerlijk wel een maat kleiner genomen. Het is nu mijn 3e paar inmiddels geworden en de oudjes zijn eigenlijk nog niet op. De stalschoenen zijn van hele sterke kwaliteit en ook waterdicht. Ik maak ze wel schoon en poets ze met leder verzorging van Stubben. Ik doe er meer dan 4 jaar mee, zeer goede kwaliteit en heel gunstig geprijsd.

Great Service

I ordered a bit for my horse and received it from The Netherlands to the USA in 3 days. Very impressive

Ben al jaren klant, geen negatieve ervaringen.

Artikel snel geleverd.

Fast shipping

Bought Montar Monarch on sale, great quality leather. Fits a little bigger then anticipated but will still work. Very fast shipping!

perfect

Duidelijk in de communicatie

Fijne ervaringen gehad. Prettig om via de mail regelmatig op de hoogte gehouden te worden.

3 dagen na bestelling pakje ontvangen. Inhoud ok! Dochter gaat weer blij zijn.

Fijne webwinkel

Bestelling van meer dan een half jaar geleden werd onlangs bezorgd

Over het algemeen tevreden maar wat heel raar is is dat een bestelling die ik al heel lang geleden heb gedaan en betaald pas onlangs werd bezorgd. Inmiddels is de bestelde maat te klein voor mijn dochter. Begrijp niet waar dat aan ligt en ben tussentijds ook niet op de hoogte gehouden.

Great comfy boots for a reasonable price

Easy to deal with. Great selection of products

Snel geleverd en prima materiaal!

2 voerbakken besteld, snel geleverd. Zijn fijn in gebruik.

Unkompliziertes Bestellen, schnelle Lieferung. Produkt wie erwartet.

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Livraison difficile

Après avoir passé ma commande il paraissait qu'un des produits commandés n'était pas en stock. Pour cette raison j'ai dû attendre longtemps à ma commande. En ce moment j'attends toujours une partie de ma commande (qui date de décembre).

Prima ruilservice meteen regelen voor een andere maat

Prima service met ruilen na telefonisch contact

Verschillend

9 knopen besteld en dan toch niet allemaal dezelfde vind ik wel kwalijk maar die mevr van de klantenservice heeft me daartegen echt super goed geholpen nogmaals dank.

Helaas de verkeerde.

Ik heb helaas het verkeerde artikel ontvangen. Ben uiteindelijk nog naar de winkel in Leek gegaan om het artikel te ruilen, maar ook daar was het juiste niet aanwezig. Jammer.

Verkeerde geleverd

Verkeetde artikel geleverd

Fijne webshop. Ruim aanbod. Super verzending.

Wacht op levering

Beetje raar om enquête te krijgen en bestelling nog - steeds- niet binnen heb

Mooi shirt snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit! Helemaal top!

Vlotte levering in stevige verpakking door vriendelijke bezorger

Uitstekende service en dienstverlening.

Buitengewoon prettige en empathische service en dienstverlening. Echter één ding; het aangschafte artikel viel qua maatvoering en model tegen..

Snelle webshop

Artikelen snel verzonden en netjes verpakt, ruim assortiment in brede prijsklasse.

Zernikelaan 16

9351 VA Leek