4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Klantenservice reageert snel zelfs op zondag en lost het probleem meteen op.

1 order wordt verzonden in 3 deelzendingen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten, prima kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie dekjes, mooie kleur

Pluspunten

Artikel was op voorraad. Dit keer gekozen voor ophalen in de winkel. (Heteren) Deken lag netjes klaar en er werd door het personeel goed geholpen bij het controleren van de maat.

Pluspunten

Medewerkers die weten waar ze het over hebben en graag willen helpen/adviseren. Uitgebreid assortiment. Voor ieder wat wils, ook qua prijs.

Geen.

Pluspunten

Mooi jasje

Valt klein

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Algemeen telefonische helpdesk was behulpzaam en begripvol

Zorgen dat men in de winkel op locatie de voorraad beter kent. Scheelt brandstofkosten! Wij zijn voor niets gereden door slechte voorraadkennis

Pluspunten

Goede kwaliteit, duidelijke site, snelle bezorging. Voor n nette prijs.

Een optie om je bestelling in 1 x te laten bezorgen lijkt me handig. Scheelt jullie bezorgkosten.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt.en rambo dekens liggen mooi op het paard en zijn ook lekker stevig.

Pluspunten

heel fijn bedrijf! online en in de winkel

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Suggestions

heb een paar maanden geleden bij Divoza rijlaarzen gekocht die met een rits sluiten. De ritsen bleken vanaf het eerste moment steeds vast te lopen. Na de derde keer liep de rits van één van de laarzen helemaal vast. Hierdoor liep ik mijn rijles op dat moment mis. Ik pas namelijk geen gewone kuitmaat en kon dus geen laarzen lenen. Ik heb daarna de laars terug gebracht naar Divoza. De rits kon gemaakt worden maar viel niet onder de garantie (die toen 2 maanden oud was). Wel konden de kosten gedeeld worden. Ik heb de laars toch achter gelaten ter reparatie. Deze zou na een week klaar zijn, vertelde de verkoopster. We zijn nu ruim anderhalve maand, 6 telefoontjes, mailwisseling en vier gemiste rijlessen verder. Ik rij dus al die tijd niet meer. Elke keer wordt beloofd dat de laars de week erop klaar is.. En nu ga ik de geplande inhaalles ook niet halen. Die vervalt dus en dat kost me dus geld. Net nog maar eens gebeld. Ik kreeg nu ineens te horen dat de schoenmaker al die tijd ziek was. Dit wil je toch. Iet geloven??? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. In de gewone krijg ik gewoon een nieuw exemplaar als er iets kapot is binnen zo'n korte tijd. Op de manege geven ze aan dat ze deze ervaring ook hebben met Divoza. Verschillende klanten die deze ervaring hebben. Erg jammer! Voor mij nooit meer Divoza!!

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Heel erg snel!

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, snelle levering en afhandeling.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Rapide

Suggestions

Mauvaise description des biens

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Pluspunten

Superduidelijke (online) productinformatie, zeer snelle en gedegen verzending en aflevering, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, en een ruim en praktisch assortiment.

Soms is uit de foto's niet alles duidelijk, je hebt echt de reviews nodig (soms niet beschikbaar) om juiste maat en fit te bepalen, zoals bv. voor een deken. Voor mij reeds bekende producten de meest voordelige, meest handige site ooit.

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Kortom; niks op aan te merken!

Pluspunten

Vriendelijke en kundige medewerkers. Zeer hulpvaardig. Mooie producten en een groot assortiment. Ik ben zeer tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering niet binnen 24 uur zoals op site vermeld. Donderdag om 17.30u besteld, maandag pas geleverd.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alles Bestens!!! Guter Service! Schnelle Abwicklung!

Zernikelaan 16

9351 VA Leek